Last news in Fakti

24 Април, 2018 15:12 19 316 25

ТОП-10 на най-производителните Android смартфони

  • смартфони-
  • android
ТОП-10 на най-производителните Android смартфони - 1

Популярният ресурс AnTuTu извади нова класация за най-производителните Android смартфони. Рейтингът е за месец март тази година и ако до преди това класирането са оглавяваше от Huawei Mate 10 и Huawei 10 Pro, то сега лидери са продуктите на Samsung. По-конкретно става дума за Samsung Galaxy S9+ и Samsung Galaxy S9, които оставят далеч зад себе си предишните лидери.

Петата позиция е за Honor V10, следван от OnePlus 5T и 5 на SoC Snapdragon 835. Десетката се затваря от Nubia Z17, Nubia Z17s и Xiaomi Mi 6, класирани на осмо, девето и десето място, съответно. В класацията обаче не е включен най-новия Huawei P20 Pro, който има всички шансове да изпревари южнокорейските флагмани. Ето и ТОП 10 на най-производителните Android смартфони за месец март.

ТОП-10 на най-производителните Android смартфони


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАЙ ШИЛЕ

    48 10 Отговор
    Абсолютна реклама на Самсунг. Моя изцяло керамичен XIAOMI MI MIX2 направо отнася като куцо пиле домат тези самсингчета S9 и S9+, единствено по камерата им отстъпва !!!

    Коментиран от #2, #4

  • 2 Анонимен

    16 50 Отговор

    До коментар #1 от "БАЙ ШИЛЕ":

    Само като гледам името на телефона ти и ме напушва смях.
    Трудно ли се раздели с 19-те лева, които си похарчил за телефон?

    Коментиран от #3, #19

  • 3 БАЙ ШИЛЕ

    25 11 Отговор

    До коментар #2 от "Анонимен":

    Анонимче, дълги години ще си ходиш скъсан и ще изплащаш с последните си стотинки някакъв последен модел Самсунг, ЛГ или айфон, поради простата причина, че няма как да извадиш кредитната си картичка и да си поръчаш за 1700 лева телефон като моя !!!

    Коментиран от #7, #10, #20

  • 4 Гост

    8 18 Отговор

    До коментар #1 от "БАЙ ШИЛЕ":

    Недей се излага с подобни тъпи коментари! В твоя китаец почти всичко е корейско - процесорът го произвежда именно Samsung, а дисплея ти е на LG.
    Може да отнесеш само подигравки с такова изказване!

    Иначе всички тестове са правени с телефони, които са толкова оптимизирани, че нямат нищо общо със серийните. Особено пък другата прехвалена китайска марка с нейния Huawei Mate 10 Pro, който едва изкарва реални 175 000 точки, а го рекламират, че е с 213 000 - пълен смях!
    https://www.youtube.com/watch?v=GYv8O30Bqlo
    https://www.youtube.com/watch?v=D3OalAsFso4

    Аз за това на такива евтини реклами не вярвам и си взех почти наполовина по-евтиния Sony XZ Premium, който РЕАЛНО направи пред мен 192 000 точни на AnTuTu.
  • 5 Дългият

    5 7 Отговор
    Интересно защо в класацията липсва HTC...чудесни телефони са...
  • 6 Какво разбирате?

    16 0 Отговор
    В телефона е важен единствено чипсета... Дали е китайски, корейски или какъвто и да било друг няма значение. Преди да пишете информирайте се бе хора.... Всичко е ARM!!! Архитектура на ядрото и разстояние между транзисторите (производствена технология)...Много ми е смешно като чета такива. некомпетентни коментари. :)
  • 7 Анонимен

    2 12 Отговор

    До коментар #3 от "БАЙ ШИЛЕ":

    Не те разбрах, останалите 1681 лева си ги подарил на китайчето, или си си накупил аксесоари за преспапието, което наричаш "телефон"?
  • 8 dedal

    24 2 Отговор
    И аз съм с XIAOMI MI 6
    Нищо, че е китайски уникален телефон е. За 300 лева от Китай. Едва ли ще си взема отново някога Samsung
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Лост

    6 1 Отговор

    До коментар #3 от "БАЙ ШИЛЕ":

    Баце, телефона не е лош, но си се прекарал, щот се намира и за 500€. Ти пък като имаш кинти, кво те бърка.
  • 11 Фен на Пекинци

    16 1 Отговор
    Аз съм с Huawei, модел няма да коментирам, но мен напълно ме устройва. Като цяло го използвам само за фейсбук, youtube, сърфиране, музика и някоя снимка. И сега въпроса ми е следния - Защо да давам над 1000лв за телефон, след като правя всичко нужно с телефон за 500лв? Разбирам да си програмист и да си вземеш телефон 2 бона, но в моя случай е напълно ненужно.

    Коментиран от #16

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 aleksandrova2014

    7 2 Отговор
    Моят huawei mate 10 pro изкара 215000 точки на antutu теста, без да е модифициран. Не съм съгласна с двойния стандарт на Samsung, относно snapdragon и техния фирмен чип.
  • 14 Аз съм с Pixsel XL2-128 Гигов

    2 0 Отговор
    Някой да е наясно по въпроса...
  • 15 Иван

    2 10 Отговор
    В белите страни основно доминират Samsung i ,,Ябълката".Такива Хуявей и прочее са екзотика.
  • 16 гост

    6 5 Отговор

    До коментар #11 от "Фен на Пекинци":

    тъй е...и трабантчето ще те закара там, където и мерцедеса - нали това е идеята на автомобила, да те закара от точка А до точка Б. Тогава защо не си купуват всички трабантчета?

    Коментиран от #18

  • 17 Бай

    5 2 Отговор
    Но никой на казва че тази класация е направена преди появата на p20 pro....
  • 18 Джани

    4 3 Отговор

    До коментар #16 от "гост":

    Не е баш като Мерцедес и Трабант сравнението.
    По-скоро Мерцедес и същия Мерцедес върнат от лизинг. И двете ще те закарат между две точки, само че едната е двойно по-евтина
  • 19 Jack Bauer

    1 4 Отговор

    До коментар #2 от "Анонимен":

    А мен ме напушва смях като ти гледам пастата за зъби Vademecum и шампоана Glisss Kur с който не знам какво точно си миеш :Р
  • 20 Въпросче

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "БАЙ ШИЛЕ":

    1700лв за ми мих2 ?????????
    Ама сигурен ли си да не си добавил една единица от себе си???
    А като говориш по Скайпа или ваибъра въртиш ли го този телефон какво го правиш.
  • 21 samsung

    4 7 Отговор
    Китайчетата хич не са лоши,но не могат да достигнат нивото на самсунг и айфон.Какво се пънете.А пък който е дал 1000+ лв за китаец било то хуавей или ксаноми си е голяма будала.
  • 22 кибер атака

    8 1 Отговор
    Каква е тази мания бе българчета, аз съм с S4 BE и още съм много доволен. Пара бол но една торба пари за телефон ?
  • 23 копеле

    12 1 Отговор
    Откачалки, какви са тези мангизи за телефони бе, аз толкова пари ги обръщам в бели човечета по мадами. А вие ходете като зомбита с тези телефони...ба си малоумния свят, в едната ръка телефон за 1500лв а в другата кифла с мармалад
  • 24 Готин

    1 3 Отговор
    Гнусмас и айфона загубиха
    Аз съм хонор за 400лв и съм много доволен. Преди имах Самсунг s4 пълен боклук, и никога няма да купя отново гнусмас
  • 25 Зеле и кайма

    1 0 Отговор
    Само как сте си извадили пишките и да си ги мерите- да не сте Българи?В днешно време смартфоните станаха като колите-модели и марки колкото искаш,че и със същото "класово" разделение- премиум,кабрио,с такава нова фръцня(функция),с 2 камери ,с три камери,с гъзобрък,с бърсачка за сополи и какви ли не "нужни" и полезни екстри!Всичките се надпреварват да приберат паричките на хората.А какво му трябва на човек-надежден здрав телефон с корава батерия защото само гъза си не бършем с тях,голямо човъркане пада!Не знам колко Андроидни бангии смених-Сони ,Самсунг,Моторола...Блу,че и една китайска бангия Улефон!И стината е че батериите им са каиш,тоя андроид ги съсипва-ебавам го във софта-сигурно нарочно така са го създали -да си купим нов и нов и още и още!Скъп е Ифоня,но без да си кривя душата(не че съм някакъв ябълков фен),ми по изпипан им е и софта и батерията,държи кучето не бангасва като Индриот,който е въпрос на време кога ще те предаде!Сега понеже ги нападнаха с тези "ъпдейти" дето забавяли телефона уж да пази батерията(не да те накарат и те да си купиш нов,да бе!) излезнаха с програма може да си смениш батерията при тях на стария телефон на много добри условия!и се извиниха- малък жест но все пак достатъчен за моя избор!Никого не карам да си купува,не ме разбирайте погрешно- това си е личен опит и мнение!Сина ползва геройски един S4 почти 4 години-направо да му се чудиш на тийна,ка си го къткаше!С кеф му взех 8+ и се опули,сега не иска и да чуе за Индриот!