Last news in Fakti

24 Април, 2018 16:28 10 576 3

Летен стаж в Harley-Davidson

  • harley-davidson-
  • стаж

Harley-Davidson обяви 8 вакантни места за младежи, които да стажуват в компанията през лятото. Вместо да носят кафе, да сортират папки и да метат цеховете обаче, одобрените кандидати ще получат ключовете за чисто нов мотоциклет, с който да обикалят Щатите и да споделят впечатленията си в социалните мрежи.

Инициативата е част от празненствата по случай 115-ата годишнина на Harley-Davidson. Избраните стажанти ще преминат обучение по майсторско управление на мотоциклет, след което ще имат цяло лято да се потопят в байкърската култура, да споделят личните си преживявания и да оценяват машините.

В програмата могат да участват студенти на възраст над 18 години, които искат да градят кариера в социалните медии, комуникациите, връзките с обществеността или маркетинга. Кандидатите трябва да изплатят есе, видео-, фото- или друг материал на тема "Свободата" до 11 май 2018 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 стив

    2 1 Отговор
    Е това е стаж.
  • 2 Притежател

    0 0 Отговор
    Гандидатстам!
  • 3 Jack Bauer

    2 0 Отговор
    Студенти над 18 г., а има ли горна граница на възраста че веднага се записвам студент и влизам в стажантската програма ;-)