26 Април, 2018 14:57 2 374 4

Редизайн и нови функции за Gmail

  • gmail-
  • google-
  • електронна поща-
  • новости
Редизайн и нови функции за Gmail - 1

Интернет компанията Google официално представи обновения интерфейс на мейл сервиза си Gmail. Измененията не са малко, но ще бъдат интегрирани постепенно и в началото ще могат да се отказват от потребителите.

Редизайн и нови функции за Gmail

Много от новостите са с цел още по-голяма конфиденциалност, като тя ще е такава и за получателите, които не използват електронната поща на Google. Още от новите функции са забрана за копиране и печат на избрани писма, както и бутон "Snooze" за по-късно напомняне за прочитане на дадена кореспонденция.

Редизайн и нови функции за Gmail

Ще се появи и панел с другите облачни сервизи на Google, а от мобилната версия на Gmail е заимствана функцията "Умни отговори". Външно измененията са минимални, като фона отново остава светъл.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Журналя

    22 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "Google официално представи обновения интерфейс на мейл сервиза си Gmail" - Сервиза" да не е услугата (service)? Ако продължавате с неграмотните преводи ще ви заменим с роботи и ще трябва да търсите работа..

    Коментиран от #4

  • 2 Зорлем

    9 0 Отговор
    "Сервиз" е, защото Гугъл нямат лепило и цветна хартия, иначе щеше да е "апликация".
  • 3 Ха де

    11 0 Отговор
    Баба казваше СЕРВИЗ на комплект с чинии :)
  • 4 Патриот

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Журналя":

    Докат са готови да работят за смешни пари няма да има ядове.