3 Май, 2018 10:26 2 677 20

Илон Мъск разработвал "дракон киборг"

  • илон мъск-
  • киборг-
  • дракон

Загадъчно съобщение в Twitter породи поредната вълна от догадки за бъдещите творчески планове на Илон Мъск. "О, между другото правя дракон киборг", гласи туитът, над чието значение си блъскат главите фенове по цял свят.

Според една от най-популярните версии бомбастичното съобщение има за цел да отвлече общественото внимание от финансовите проблеми на Tesla и спънките в производство на Model 3. Почитателите на сериала "Игра на тронове" пък смятат, че Мъск се кани да участва в следващия сезон.

По-адекватно звучи хипотезата, че туитът е реклама на огнехвъргачките на The Boring Company. Първата партида от страничния проект на милиардера се разпродаде за броени дни въпреки цената от $500 и Мъск като нищо готви нов модел.

Поддръжници има и версията, че шефът на SpaceX говори за нова система за приземяване на вторите степени на ракетите на компанията. Мъск вече е споменавал, че смята да използва за целта огромни балони. Не е изключено "драконът киборг" да е работно название на технологията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 от село

    3 4 Отговор
    Къв тоа бе ? Знаа ли он кой съм я у наше село ?
  • 3 Валери

    10 5 Отговор
    Бай Мъск зема парите от бюджета и каза "Ще я видим ние тая работа!". Тоз човек рекламно лице на службата за източване на бюджета е флагман и обединител на кухите лейки по Света дето ще колонизират Марс. Да живей!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Зорлем

    5 2 Отговор
    А най-вероятно просто е комбинация от почти случайни думи, за да се забавлява като гледа колко народ ще се напъва да обяснява със сериозно изражение "какво точно иска да каже лирическият герой".

    Все пак всеки пастир на култ рано или късно започва да издевателства над овцете си по някакъв начин. Пък и кой не би го направил ако има армия от боготворящи го същества?

    Коментиран от #6

  • 6 гост

    4 0 Отговор

    До коментар #5 от "Зорлем":

    Ами да , друго си е батя да ти обещава , че ще ти вдигне заплатата от 160 (сто и шестдесет долара) !!!!!! МЕСЕЧНО , ама кога и с колко е свързано с държавната сигурност и съответно е засекретено !!!! Да здравствуеть !!!

    Коментиран от #7

  • 7 Зорлем

    0 4 Отговор

    До коментар #6 от "гост":

    Ти си бил много дигитален, бе. Целият свят ти е изтъкан в черно и бяло, и който не бие челото пред Мъск, автоматично означава, че се кланя на Путин, а?

    А и с какъв плам (и удивителни знаци!!!) се хвърляш на амбразурата да браниш "Него", пък същевременно подскачаш на обвиненията в култизъм? По-добра дефиниция за ирония от това, здраве му кажи.

    Коментиран от #8

  • 8 гост

    4 0 Отговор

    До коментар #7 от "Зорлем":

    Ами не , просто ти дадох пример с друг , който от двайсетина години разполага със ресурси , за които Мъск не може и да мечтае и досега не съм чул да е направил нищо свястно , напротив закопава цяла държава , барабар със 140 милионното и население и то така , че още толкова години няма да им стигнат да му оправят бакиите !! И то за какво , за да богатее и да си храни комплекса за величие или да си прикрива същия за малоценност !! А ти си седнал да ми плюеш по Мъск , дето като почнеш от Пей Пал , минеш през Спейс Х , Солар Сити и Тесла , всичко е постигнал сам и отгоре на това е направил няколко хиляди човека милионери , а отделно е обърнал поне две индустрии с хастара навън !! Ами съжалявам , ама още стотина като него да имаше , света нямаше да е същия !! Та чакам да ми кажеш какво е направил батя и такива като него , дето разполагат с бюджета на Тесла , ама по 1000 !!!!!

    Коментиран от #9

  • 9 Зорлем

    0 3 Отговор

    До коментар #8 от "гост":

    От какъв зор трябва да сравнявам Мъск с когото и да било?! Твоята мечта е някой да признае, че Мъск е по-велик от Путин или какво?

    Коментиран от #10

  • 10 гост

    5 0 Отговор

    До коментар #9 от "Зорлем":

    Путин на малкия пръст не може да стъпи на Мъск , нещо повече , след двайсетина години ще бъде признат за по-лош дори от пияндето Брежнев ! По-лошото е че има още един куп такива , при това държавни глави , които най-доброто което могат да направят за света е да изчезнат от него !

    Коментиран от #11

  • 11 Зорлем

    0 3 Отговор

    До коментар #10 от "гост":

    Мъск пък не може да стъпи на малкия пръст на Сергей Брин, така че - нъцки!

    P.S. Заклевам се, откъде изпълзявате такива 80-процентови индивиди?!

    Коментиран от #12

  • 12 гост

    4 0 Отговор

    До коментар #11 от "Зорлем":

    Първо си в голяма грешка , защото Гугъл е почти в зенита си и никой не очаква от тях в следващите години повече от нормалния 20-30% растеж , а Тесла е само в самото начало на развитието си и всички специалисти и дават потенциал да надмине и то с много и Гугъл и Епъл , ако не сменят тотално стратегиите си ! Освен това Брин е само съдружник и то само там , докато Мъск има поне още три компании със същия потенциал !!!! Само ще ти напомня , че Спейс Х вече ИЗПЪЛНЯВА проекта за глобален безплатен сателитен интернет , което не е в плановете дори на най-развитите държави , да не говорим за компании ! Дори Фейсбук стигна само до безпилотни дронове , което поне три пъти по-скъпо и неефективно !! Отделно почти сигурния монопол в търговските полети и за голяма част от държавните за изстрелване на различни спътници и товари ! Отделно компанията за подземен транспорт и тунели пробиване !! За Солар Сити и бизнеса със стационарни батерии самия той е казвал сто пъти , че очаква да надминат много пъти бизнеса със превозни средства и също тепърва ще имат нови разновидности ! Та Брин си е Брин , но първо трябваше да забрави , че се е родил в Раша за да може да направи нещо и второ той самия е казал и показал , че само може да подкрепя Мъск , на първо време като акционер в Тесла , а за в бъдеще ще видим !! Още информация искаш ли или сега ще ми дадеш пример със някой евреин ?

    Коментиран от #13, #14

  • 13 Да да

    2 0 Отговор

    До коментар #12 от "гост":

    Стига бе човек! Сега Зорлем ще търси 2 часа някъде да пробие! Не те разбира,сигурен съм! Тесла не е кола! Мъск скоро ще фалира! Чакай че не сещам за друго! Антиелектрика да дойде на помощ! А да,няма да има глобален интернет! Соларната енергия е скъпа! Батериите са вредни като 3 коли с ДВГ! Друго не се сещам! Бедна ми е фантазията!
  • 14 Зорлем

    0 3 Отговор

    До коментар #12 от "гост":

    Е, сега вече съм напълно убеден, че снимките на Мъск в лексикона ти не се отървават само с целувки от твоя страна и най-вероятно са силно лепкави.

    Коментиран от #15

  • 15 гост

    2 0 Отговор

    До коментар #14 от "Зорлем":

    Ами аз пък съм сигурен , че поне можеш да му кажеш мнението си за него ЛИЧНО поне в три популярни мрежи и най-вероятно ще ти отговори ЛИЧНО , за разлика от Вода , дето само с генетичен тест можеш да разбереш кой от двойниците гледаш , да не го изненада народната любов , а да не говорим да ти отговори някъде за нещо , ама то това е смисъла нали ,.вожда трябва да е загадъчен и недостъпен , иначе някой ще вземе да се усъмни в божествения му произход , Боже опази !!!

    Коментиран от #16

  • 16 Зорлем

    0 3 Отговор

    До коментар #15 от "гост":

    Ти още ли не си разбрал, че аз проблем лично с Мъск нямам никакъв? Дори му се радвам на психологическите умения! Не е нито първият, нито последният велик нещо си.

    Аз се смея и подигравам само залуп.... му последователи, които го гледат боготворително с отворена уста. По абсолютно същия начин се отнасям с всички вярващи и идолопоклонници - религиозни, музикални, филмови, каузови, идейни, и каквито още се сетиш.

    Просто да вярваш и кълнеш безприкословно в някого или нещо и да считаш , че никой или нищо не е достоен да се мери с въпросния обект на култ, е апотеоз на гладкомозъчността и по мое мнение трябва да бъде осмивано до безкрай.

    Коментиран от #17

  • 17 гост

    4 0 Отговор

    До коментар #16 от "Зорлем":

    Интересно защо смяташ , че някой се кланят на Мъск , а на "батя" не ??!! Само в тоя форум виждам съотношение 1 : 10 поне , в полза на " твореца на свръхзвукови оръжия " естествено !!! Няма да повдигам темата за " сексуалните отклонения " на почитателите на голееееми пушки , ама да ми покажеш барем едно нещо което подобрява бъдещето на човечеството , произлязла от въпросната "висока" личност ?? И защо не громиш с "интелектуален" плам неговите почитатели , а САМО тези на Мъск , при все че последните просто одобряват визията му за бъдещето на човечеството , а тези на Вода САМО и единствено избиват комплекси , като почнеш от сексуални и стигнеш до "лузърски" , на хора неспособни да се справят със севрвменния свят и търсещи оправдание в "лошия" ФАЩ и неговия "враг" , който всъщност ги води за носа , докато той самия е най-върлия почитател на социалното неравенство и разслоение на "наши" и " ваши' !! Та чакам нещо "интелектуално" по негов адрес , Мъск го остави , той отдавна се записа с неизтриваеми букви в историята !!

    Коментиран от #18

  • 18 Зорлем

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "гост":

    Защото тия, които боготварят Путин са прости и го знаят, и не го крият, докато тези на Мъск имат големи претенции.

    А и ти откъде знаеш кого по колко "громя"? Да не ме следиш?

    Коментиран от #19

  • 19 Да да

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "Зорлем":

    Единствено си громиш времето! Дори не си наясно колко си ограничен!

    Коментиран от #20

  • 20 Зорлем

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "Да да":

    Толкова съм ограничен, че подлагам всичко на съмнение и не си позволявам да говоря какво щяло да се случва в бъдещето? Интересна представа имаш за ограничено мислене.