Last news in Fakti

16 Май, 2018 13:44 13 577 3

Детски смарт часовници от Xiaomi

  • xiaomi-
  • смарт часовници-
  • деца
Детски смарт часовници от Xiaomi - 1

Една от най-големите технологични компании в Китай - Xiaomi, представи нов продукт, представляващ умен детски часовник. Името му е Mi Bunny Children Phone Watch 2C и разполага с ефективен PMOLED дисплей, както и с модули GPS и Wi-Fi.

Детски смарт часовници от Xiaomi

С помощна на устройството родителите могат да следят местоположението на своето дете от разстояние и да му създават виртуална граница. Ако тя бъде пресечена от детето, то родителят получава сигнал.

Детски смарт часовници от Xiaomi

Устройството разполага със слот за стандартна nano-SIM-карта и телефонен бележник с 10 номера. За екстрени ситуации е предвиден и SOS бутон. Цената на детските смарт часовници на Xiaomi е $30.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    2 3 Отговор
    От малки ще ни подготвят за GPS следене с гривни за всяко човешко същество !!! Това го има по филмите, но ще стане действителност !!!
  • 2 JEEP

    4 0 Отговор
    Проблемът не е в гривната, а в това защо се налага да се носи.
    Като дете никой не ме е мислил или пазил. Като се съберем хлапетата и минавахме през дворове и улици, че и до съседни квартали без грижи.
    Въпреки, че живеех в центъра, по моята улица минаваше по една кола на час-два. На вилата беше същото. От Панчарево през нивите, към камбаните и от там през гората та чак до Бистрица. Стига да се прибереш на време за обяд и за вечера, всичко е ОК.
    А сега кажете с ръка на сърцето ще си пуснете ли така спокойно децата.
    И преди някой да скочи, НЕ! Не ми пука за ония строй. Ред и спокойствие може да има и при комунизъм и при демокрация, въпрос на колективно съзнание и подход е.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.