Last news in Fakti

21 Май, 2018 18:57 2 910 6

10-килограмов калъф за iPhone

  • iphone-
  • каллъф-
  • аксесоар

Японският телекомуникационен гигант Softbank предлага най-тежкия калъф за смартфон в света. Аксесоарът струва $100 (€85), а абсурдното тегло се дължи на факта, че е част от... 10-килограмова гира.

Идеята на японците е по този начин да се контролира зависимостта на някои хора от мобилния телефон. За да говори по него, да пише SMS или да си прави селфи, собственикът трябва здравата да се потруди.

Теглото обаче не е единственият недостатък на екстравагантния калъф. Той пасва само на iPhone X, така че ако държат да развиват мускулатурата си докато говорят по телефона, фитнес маниаците ще трябва да инвестират и в най-новия модел на Apple.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 hmhmhm

    20 0 Отговор
    Абсолютна татална простотия такива новини показват че не сме най-тъпи
  • 3 Гост

    5 2 Отговор
    Ок, имам калъф който се прикрепя за колело, за базова цена от 60 евро ще побира всички телефони до 5.5" и ще си го слагате ако искате и на щангите.

    Коментиран от #4

  • 4 Ко -не!

    10 3 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    60 евро за калъф??Ти си изперкал.

    Коментиран от #5

  • 5 Гост

    4 3 Отговор

    До коментар #4 от "Ко -не!":

    от 3:
    не си разбрал, за 60 Евро го продавам, щом има изперкали по 85 да купуват, да намжа и аз - не ограничено количество, за всички които искат да си слагате смартфона на щанги, дъмбели, лежанки, на онази си работа, където искат, само тук и сега.

    Имаше едно клипче с 2 ластички за коса как се прави, ама няма търговски вид, ще жертвам 10 кинта инвестиция на бройка в името на удобството на потребителя.
  • 6 вижся

    8 0 Отговор
    сектантите ще си го купят.. те са промити консуматори, не се тревожете