25 Май, 2018 18:38 5 170 0

Pornhub пусна безплатен VPN

  • pornhub-
  • vpn

Най-популярният сайт за възрастни предлага безплатна виртуална частна мрежа, която позволява не само анонимно гледане на видео в Pornhub, а и пълноценно сърфиране в интернет. Услугата е съвместима с всички разпространени операционни системи.

VPNHub защитава личните данни от потенциални злоумишленици и не позволява проследяване. Същевременно мрежата може да се използва за заобикаляне на регионални забрани и работа с недостъпни услуги.

Приложението има пределно семпъл интерфейс. То трябва само да бъде свалено и да бъде натиснат бутона за начало. Програмата е безплатна, но показва реклами и не позволява избор на конкретна държава. Платената версия няма такива ограничения и струва $13 (€11).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА