996 0

Walkie-Talkie функция за Apple Watch

Walkie-Talkie функция за Apple Watch
Радослав Славчев

По време на конференцията WWDC 2018, която се провежда от 4 до 8 юни 2018 година, компанията Apple обяви, че собствениците на фирмените смарт часовници Apple Watch ще се сдобият с ъпдейт. Новата версия на операционната система е watchOS 5.

Новото е, че за активиране на системата Siri няма да е нужно да произаняте "Здравей, Siri". Тя ще се активира само с повдигане на ръката. Тогава тя ще преминава в режим на готовност и ще очаква вашите команди.

Още една нова функция, наречена Walkie-Talkie, ще позволява на собствениците на Apple Watch да общуват с други притежатели на "ябълкови" смарт часовници. Функцията ще работи на изцяло нов способ за връзка чрез WiFi и LTE.

Прибавени са и програми за йога и пешеходен туризъм, бягане в кръг и плуване. Часовникът ще разпознава сам различната активност и ще активира необходимия режим за тренировка. Налични са и допълнителни цветни аксесоари. Ъпдейтът ще е наличен за Apple Watch Series 1 и по-новите модели, а за работа е необходим телефон iPhone 5s или по-нов.Напиши коментар:


Публикувай