1 876 5

Секретен руски аналог на Skype

Секретен руски аналог на Skype
Радослав Славчев

По време на протичащата в момента конференция "Цифрова индустрия на промишлеността" в Русия бяха представени възможностите на системата IVA AVES-S, явяваща се аналог на Skype. Разработката е на радиолокационното подразделение на държавната корпорация "Ростех".

От "Ростех" завиха, че системата разполага изключително качествена защита. Основното предназначение на IVA AVES-S е интегрирането и в промишлеността на Русия, както и в държавните учреждения, като чрез нея ще се провеждат т.нар. "закрити заседания" и обмен на конфиденциални данни.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • системен програмист
  Отговор
  1 16:08  07.06.18
  Братушките отново са на светлинни години наред от държавите от третия свят, които 30 години пишат една операционна система, десет версии и двайсет сървис пака, хиляди обновявания - и пак са бъкани с грешки.

  Коментиран от #2

 • ТАКА Е С ВСИЧКО КАСАЕЩО КОМУНИКАЦИОННО
  Отговор
  2 17:43  07.06.18

  До коментар #1 от "системен програмист":

  ВОЕННО ТЕХНОЛОГИЧНО ВЪОРЪЖЕНИЕ КАСАЕЩО ПОСТОЯННО ПРЕИМУЩЕСТВО ПРЕД ЕВРОАТЛАНТИЦИТЕ .НО КОМЕНТАРИТЕ НИ СА НЕПРИЕМЛИВО РАЗБИРАЕМИ ОТ СОРОСОИДНИТЕ СЛАГАЧИ....
 • лешпера
  Отговор
  3 17:50  07.06.18
  Skype е вече морално остарял и да го махат, откакто е собственост на Microsoft, стана бавен муден и яко впил корени в операционната система Windows. Изтрил съм го от всичките си устройства.
 • 4 18:33  07.06.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Попа
  Отговор
  5 10:05  08.06.18
  Хаха усетиха се, че и те трябва да подслушват през някакъв месинджър. Сега ще има реклами, колко бил добър и криптиран, докато щателно събират информация за всички, които могат да напипат.

Напиши коментар:


Публикувай