Last news in Fakti

12 Юни, 2018 14:54 1 682 3

Геймърска мишка за $39

  • xiaomi-
  • компютри-
  • мишка-
  • видео игри
Геймърска мишка за $39 - 1

Китайската компания Xiaomi пусна няколко нови джаджи, сред които е и една интересна геймърска мишка. Името на иновацията е Mi Gaming Mouse и е снабдена с 32-битов процесор ARM, както и с оптичен датчик с резолюция 7200 dpi, обезпечаващ 5 скорости.

Те могат да се регулират с бутони, монтирани на корпуса на мишката, а функциите се изобразяват от светлинен индикатор. Джаджата работи еднакво добре и свързана, посредством кабел и безжично.

Оптималната точност и скорост се обезпечават благодарение на скоростта на проследяване 150 IPS и на 30G-ускорението. Устройството разполага и с подсветка RGB, работеща в четири режима. Мишката струва $39 и е съвместима с операционни системи macOS, и с Windows.

Геймърска мишка за


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    2 0 Отговор
    И кое е специалното на тази мишка?Характеристиката е като на другите!Поне така виждам!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Пино

    3 1 Отговор
    Интересното е, че тук за разлика от доста други производители, параметрите отговарят на истината. Освен това цената е доста по-ниска от мишка с такава бързина.