14 Юли, 2018 10:00 17 288 43

Samsung Galaxy S10 с пет камери?

  • samsung-
  • galaxy-
  • s10

Очаква се промените и подобренията в новия Samsung Galaxy S10 да бъдат значителни, имайки предвид, че с него южнокорейският гигант отбелязва 10-тата годишнина от излизането на серията на Galaxy.

Според нова информация най-доброто изпълнение на S10 ще има и двойна селфи камера в допълнение към конфигурацията на тройната камера на гърба. Това означава, че тази версия на новото Galaxy може да съдържа общо пет различни камери.

Ако тези нови слухове се окажат верни, Samsung, може да пусне три версии на Galaxy S10, най-вече в опит да се състезават срещу новото трио на iPhone, което се очаква да бъде представено през септември 2018-та.

Три модела, три различни конфигурации

Първият ще бъде стандартният Galaxy S10, който според същия източник е с кодово име Beyond 0. Изненадващо е, че този модел може да дойде с плосък 5.8-инчов дисплей, който да служи като пряк наследник на S9. Той може да включва система с двойна камера на гърба и скенер за пръстови отпечатъци, който не е интегриран в стъклото, а е поставен отстрани на телефона както при Sony Xperia XZ Premium.

Междинният модел се нарича Beyond 1 и е с 6.2-инчов извит дисплей. Това може да бъде Galaxy S10 + и да стартира с тройна задна камера, а именно 12MP wide, 12MP tele и 16MP fixed focus със 120-градусов супер широк ъгъл на снимане, плюс една предна камера за селфита. При този модел сензорът за пръстови отпечатъци може да бъде поставен под екрана, а не отстрани.

Топ изпълнението на флагмана най-вероятно ще да бъде Beyond 2, 6,44-инчов Galaxy S10 +, който разполага със същия сензор за пръстови отпечатъци, система за тройна задна камера и двойна селфи камера, която може да бъде заимствана от Galaxy A8.

Очаква се представянето да бъде в началото на 2019-та.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СссереМ

    9 121 Отговор
    И 15 да му сложат си остава същото корейско копие на iphone.

    Коментиран от #2, #5, #22, #30

  • 2 Гост

    112 8 Отговор

    До коментар #1 от "СссереМ":

    За това ли процесорите и дисплея iPhone ги поръчват от Samsung?

    Коментиран от #6, #29, #34, #37

  • 3 Random

    20 66 Отговор
    И 100 да сложат, samsung - никога.
    Само японско - Sony!

    Коментиран от #4

  • 4 Гост

    44 7 Отговор

    До коментар #3 от "Random":

    Пълни простотии. Имам Sony XZ Premium, но не мога да отрека, че Samsung в момента са водещи. Дори процесора ми в телефона се прави от Samsung. Такова глупаво деление на японско, корейско, китайско, руско и американско е пълна глупост. Сега например съм решил да пробвам китайския Р20 pro, въпреки че съм предубеден, но поне си правят сами процесорите Kirin.

    Коментиран от #15

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 До Гост

    1 11 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    За това същото и за което българи ходят да вадят моркови в англия трябват им маймуни да работят едни работят други мислят

    Коментиран от #7, #13

  • 7 Гост

    40 7 Отговор

    До коментар #6 от "До Гост":

    И какво са измисли iPhone - дисплея ли? Не мога да разбера, що за празноглав хейтър трябва да си, за да плюеш под всяка статия? Като не ти харесва, не си купувай Samsung, но писането на малоумни коментари не е задължително!
  • 8 John Deere

    3 68 Отговор
    Iphone пак ще си остане N1 в света (android is not better from ios)

    Коментиран от #42, #43

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 без мозък

    3 6 Отговор
    Аз съм прикрепил към 7-та ми един фотоапарат Никон с тиксо и немам проблем с фоточабаджака! Па тия ако ще и амнайсет камери да сложат на новите!
  • 11 Обективен

    5 11 Отговор
    Самсунг и Айфон са водещи марки и не трябва да се подценяват! Винаги съм купувал флагманите на Самсунг, в момента съм със Samsung S 8+!
    п.с. Не бих казал, че е кой знае какъв телефон, но е приличен!

    Коментиран от #12

  • 12 любопитен

    24 0 Отговор

    До коментар #11 от "Обективен":

    Щом 8+ не е кой знае какъв телефон, кой за теб е телефон въобще?
  • 13 СссереМ

    0 7 Отговор

    До коментар #6 от "До Гост":

    Абе и барабите трябва да шпрехат по нещо.
  • 14 apple

    28 3 Отговор
    Да ви кажа досега друг тел освен айфон не бях ползвал.Наистина за времето си няма равен.Но днешно време ме изгубиха с този айфон Х струващ 2000+ лева а реално е същия тел ,само че с по-добър дисплей(евала за което , старите 4.7 и 5.5 изглеждаха много остарели пред конкуренцията).Сега съм с ноут 8 и сам мн доволен.Преди не харесвах самсунг , но днешните модели са номер 1
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Цоков

    14 4 Отговор
    Не се карайте,аз съм със галакси s9 и мога да кажа,че е уникален.Такива снимки iphon не може да прави.Супер бърз процесор,страхотен дизайн,а за дисплея нямам думи.Като излезе S10 рози го оставям на жената и вземам новия.
  • 17 ежко бежко

    5 3 Отговор
    Хуавей, но най - новия модел! И за филми!
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Крум

    7 2 Отговор

    До коментар #15 от "Anonimen":

    Защо е нужно да обиждаш ? В света има 4 производители на процесори. 2 от тях правят процесори за телефони - едните са "китайчетата" другите са на самсунг. Каквито и неща да си мислиш това е истината.

    Коментиран от #28, #38

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Ха ха ха

    16 2 Отговор

    До коментар #1 от "СссереМ":

    Олелеееее.....и сам не си вярваш.
    Опитваш всеки ден сам себе си да убедиш ама доколко успяваш и ти не знаеш вече.
    Самсунг е много далеч от прозвището
    ,,перфектен тел."но в сравнение с боклуците на ейпъл е направо космическо съвършенство !!!
    1)Безплатен трансфер на данни чрез блутуут.
    2)3.5мм.жак !
    3)Дисплей който така и не се появи на НИКОЙ от моделите на ейпъл.
    4)слот за SD
    5)mp3. потдържане
    6)светкавична връзка с комп.
    .............
    Мога да продължа докогато искам,но просто мястото няма да ми стигне.
    Политиката на ейпъл след толкова год.стана дори на техните фенове ясна:
    ,,Прецаквай брутално клиента.
    Прави клиента на маймуна с идиотски обяснения.
    Пести милиони премахвайки задълж.функции.
    Давай едно и също на потребителя с години, но с все по и по-висока цена.....
    Успех !
    Ще имаш нужда :))))
  • 23 Гената

    11 1 Отговор
    До преди тази година имах все най-новия IPhone но от няколко месеца съм със Samsung Galaxy S9 plus и съм много впечатлен. Светкавично отключване с Ерис или Фейсбук или пръстов без след това та тикваш нагоре, безумието на Епъл. Процесор за професионалисти. Става и на декстоп компютър с Dex station даже и да си играеш игрите на огромния телевизор или монитор и тн.тн. Неща един друг свят без Iphone.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Ивайло

    4 0 Отговор
    Като цяло производителността на Ios спрямо андроид е огромна,но това основно се дължи на ограниченията в нея.За това човек купува спрямо потребностите (и тук въпроса е малко спорен,колко ни трябват някой неща и колко не .... Ама хайде )
  • 28 Ивайло

    3 5 Отговор

    До коментар #19 от "Крум":

    Нищо лично ,но сте тотално далеч от истината.Старият бионик а10 както и новия а11 са си на Apple ,като се очаква да изпреварят Самсунг в разработката на 7-нанометровият процесор.А до това ,че производителите са само 4 в света .... Наистина тук ми стана смешно :) Ето и някой примери : Intel-Сащ,Samsuny-Корея,TSMC-Тайван,Bradcom-Сингапур,Qualcomm-Сащ,Micron-Сащ,Toshiba-Япония

    Коментиран от #32

  • 29 The Guest

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    Много малко производители имат фабрики за чипове и дисплеи. Apple само "проектират". Дори AMD си произвеждат процесорите в чужда фабрика.
  • 30 Рино

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "СссереМ":

    IPhone се произвежда в Китай. Телефон за държани и кифльовци.
  • 31 Jsksmms

    0 0 Отговор
    Тъпчо той е с три камери
  • 32 Гост

    0 2 Отговор

    До коментар #28 от "Ивайло":

    А А9 кой го произвеждаше, май Samsung, а: https://en.wikipedia.org/wiki/Apple_A9 Що така не четете, а пишете наизуст. Я виж кой произвежда Snapdargon 835/845 на Qualcomm, май пак Samsung: "The Snapdragon 845 is, like the 835, a 64-bit octa-core chip built on Samsung's 10nm process." - https://www.androidcentral.com/qualcomm-snapdragon-845
    Не разбирам цялата тази омраза и отричане на заслугите на другите.

    Коментиран от #33

  • 33 Ивайло

    1 0 Отговор

    До коментар #32 от "Гост":

    Никъде в поста ми не съм отрекъл ,че са ползвали (в минало време) процесори на Самсунг.А показвам на човека ,че има и други производители (не само 4),които си правят процесори .Не знам защо си помисли,че говоря наизуст,но явно трябва да ти обясня това в което ти не си наясно.Първо да ти кажа,че нямам никаква омраза ,нито пък бих отрекал заслугите на Самсунг.Та по темата.Qualcomm както и мн други разработват даден процесор и възглат изработката на определен изпълнител в посочения от теб случай Самсунг.Но да кажеш,че има само 4 които правят процесори и че че айфон ползват само процесорите на Самсунг е смешно.В новият айфон 10 е с техен процесор,но с дисплей на Самсунг.Преди време ,ако не се лъжа ползваха дисплей на шарп и ел-джи.И да вметна,че аз лично не харесвам Айфон и ползвам Нокия 8.Хайде хубав ден ;)

    Коментиран от #40

  • 34 asddsa

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    Samsung ги произвеждат, защото имат заводи. Дизайна е на Apple и са произвеждани според дизайна и качеството на Apple

    Коментиран от #35, #39

  • 35 Гост

    1 1 Отговор

    До коментар #34 от "asddsa":

    Верно ли? Кои са тези дисплеи които проектира Apple?
  • 36 Hustler

    10 0 Отговор
    Важното е телефона да е за 2000лв.Нищо,че ядем баници и кремвирши и живеем в две панелни кутийки от по 10кв.м.
  • 37 Оня

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    Май от HUAWEI ги поръчват процесорите,не от Самсунг.
  • 38 ghvgj

    0 1 Отговор

    До коментар #19 от "Крум":

    и Самсунг са китайци ;)
  • 39 ghvgj

    0 0 Отговор

    До коментар #34 от "asddsa":

    оо даа те за тва не стават за нищо щото са по техните стандарти :Д
  • 40 ghvgj

    0 1 Отговор

    До коментар #33 от "Ивайло":

    само да те светна че айфон си купува процесорите от интел ;)
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Емил

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "John Deere":

    Момче, глей си трактора и не зяпай в GSM-а щото ще изкривиш браздата!
  • 43 Иван

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "John Deere":

    Поне научи по-добре английския...не е from ами е than....