15 Юли, 2018 11:00 2 861 0

Новите продукти и ъпгрейди на Apple през 2018-а

  • apple-
  • iphone-
  • macbook

Хардуерната линия на Apple за 2018-та ще включва не само триото iPhone, което ще се появи на пазара през септември, но и подобрения на другите устройства, както и няколко нови продукта.

Най-високо оцененият анализатор на Apple Минг-Чи Куо излезе с нова информация върху продуктовите планове на Apple за останалата част от годината. Както е известно новото поколение iPhone ще включва три модела - съответно с 5,8-, 6,1- и 6,5-инчови дисплеи. 5.8-инчовите и 6.5-инчовите версии ще използват OLED екрани, докато 6.1-инчовата версия ще се придържа към LCD.

Анализаторът казва още, че тази година Apple няма да пуснат само нови iPhone-и. Подобрените iPad-и също се очаква да се появят на пазара, като най-голямата промяна ще бъде премахването на Home button-a. Освен това Apple ще използва по-тънки рамки и ще имплементира Face ID вместо Touch ID. Експертът разкрива, че се очакват актуализации за 12.9-инчовата версия, а по-интересно е, че американският концерн планира да представи нова 11-инчова конфигурация.

MacBook линията ще претърпи ъпгрейд на процесорите си, докато новия iMac ще бъде с подобрения в дисплея. По-вълнуващата новина за феновете на Apple е добавянето на нискобюджетен ноутбук към хардуерната линия на компанията, който според Куо има шанс да не бъде пуснат на пазара като заместител на MacBook Air. Apple може да използва съвсем различно име за това устройство.

Apple Watch също ще получи своя дял от актуализациите - докато дизайнът може да остане почти същият, екранът ще бъде увеличен чрез по-малки рамки и по-големи дисплеи. Ще бъде осигурено и по-добро наблюдение на сърдечния ритъм, смята анализаторът.

Очаква се новите продукти да излязат на пазара пред септември и октомври.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА