7 Август, 2018 14:21 10 664 5

Високопроходим кемпер с две кухни

  • кемпер-
  • jeep
Високопроходим кемпер с две кухни - 1

Фирмата American Expedition Vehicles, специализирана в производството на аксесоари за всъдеходи и пикапи, построи един интересен кемпер, базиран на Jeep Wrangler.

Високопроходим кемпер с две кухни

Проектът се нарича Outpost II, но за съжаление не може да бъде купен. Той е построен в един-единствен екземпляр, който е предназначен за шефа на компанията.

Високопроходим кемпер с две кухни

За да се получи дом на колела от Wrangler се налага "прекрояване" на рамата, усилване на окачването и увеличаване на клиренса на колата с 11.5 см. Кемперът се задвижва от 5.7-литров V8 бензинов мотор HEMI. Кемперът е снабден с ел. тента еи с... две кухни. Едната е изцяло вътре, а на другата се "оперира" отвън.

Високопроходим кемпер с две кухни

Освен кухните кемперът разполага с две легла за спане, 50-литров хладилник, 83-литров резервоар за вода, мивка и 265-ватова слънчева батерия. За изготвяне на целия проект специалистите от American Expedition Vehicles правят 600 уникални детайла.

Високопроходим кемпер с две кухни


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПЕЕВ

    13 4 Отговор
    НЕВЕРОЯТНА МАШИНА.

    Коментиран от #2

  • 2 Ivan S

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "ПЕЕВ":

    Гледах го на живо, уникален е. Ако го пуснат в продажба сигурно ще струва колкото малка панелка.

    Коментиран от #5

  • 3 гост

    7 2 Отговор
    Аз вътре кухня не виждам ! Един плот на който да си оставиш чинийката най-много ! Нито мивка , нито печка ! Явно автора под кухня разбира правене на студен сандвич ! Така че кухнята явно си е само външната ! А и петлитров хладилник ми звучи като храна и вода за един ден за един човек ! За двама абсурд , а пък за повече дни явно ще разчитат на "лов и риболов" , хахха !!
  • 4 да здраствует

    3 3 Отговор
    ако беше сделано, сигурно щеше да има и душ кабина, нужник с надлежно нарязани вестници за забърсване на насраните задници, казанче за варене на самагончик и так дале. таз хамериканска шитня не струва!!! :)
  • 5 Тином

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Ivan S":

    То вранглера сам по себе си е колкото една малка панелка :Д