Last news in Fakti

14 Август, 2018 14:28 6 362 4

Нов електромобил трансформър

  • iev x-
  • електромобил
Нов електромобил трансформър - 1
В последните години редица компании работят над създаването на едноместни електромобили, като това се прави с цел максимална маневреност на превозното средство в града. Но има и такива, които се замислят за електромобили с по-големи габарити. А какво ще кажете за електромобил трансформър. Именно такава е идеята на група ентусиасти от Дюселдорф, които разработват електрокар с название iEV X.Нов електромобил трансформър

Возилото може да променя габаритите си, като това зависи от желанието на водача - ако има пасажер или ако има повече багаж за транспортиране. Размерите на странното возило в едноместен вариант са 78 х 160 сантиметра, но чрез специален разтягащ се механизъм, то може да се разстегне до 190 и 220 см. По проект базовият модел трябва да тежи 115 килограма, да се движи с 45 км/ч и да изминава с едно зареждане разстояние от 45 километра. Вижте повече.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    2 0 Отговор
    Това тясното нещо електромобил или електроциклет ще се казва ? Тези инженери са направили "ОГРОМНО" откритие, което го има в големите каравани !!!
  • 2 Yes

    4 0 Отговор
    От Икарус ще ги съдят за плагиатство
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 троп троп

    1 0 Отговор
    Да му бяха сложили поне прави гумите, голямо лангъркане