8 852 4

Арест заради костюм като на Джеки Чан (ВИДЕО)

Арест заради костюм като на Джеки Чан (ВИДЕО)

В китайския град Урумчи, хората по пътищата станаха свидетели на необичайно превозно средство. По-точно това е всъдеходен костюм, който е подобен на този, носещ Джеки Чан във филма "Доспехите на бога 3". Костюмът с ролери на него, се задвижва от електрическа тяга и очевидци разказват, че е бил доста бърз. В продължение на десетина минути китаецът слаломира между автомобилите, но е задържан от полицията. Създателят на този екстравагантен костюм е глобен за нарушаване на обществения ред.


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • лабораторията
  Отговор
  1 17:00  20.08.18
  веднъж да се преобърне и ще стане едно кълбо от кожа, пластмаса и колелета

  Коментиран от #2

 • гост
  Отговор
  2 15:10  21.08.18

  До коментар #1 от "лабораторията":

  Случайно да ти мина през акъла , че това нещо има център на тежестта и сцепление поне десет пъти по-добър от който и да е мотоциклет , да не говорим за опорните точки , които са поне 12 , за разлика от 2 при мотоциклета !! Та вероятността да се "преобърне" е поне сто пъти по-малка от който и да е мотоциклет , да не говорим , че и от повечето автомобили !!!

  Коментиран от #3

 • лабораторията
  Отговор
  3 23:11  21.08.18

  До коментар #2 от "гост":

  ще му обясниш на бай Дончо с Бетоновоза, като му изкара червата на един такъв иноватор, къде са му били центрите на тежестта

  Коментиран от #4

 • гост
  Отговор
  4 18:51  22.08.18

  До коментар #3 от "лабораторията":

  Бай ти Дончо с бетоновоза ще ти изкара червата ако ще да си и с брониран Мерцедес , ако пък е и натоварен направо ще те направи на ваденка , а ако се чудиш какво да си изсмучеш от пръстите , по-добре си почеши д..то !!

Напиши коментар:


Публикувай