Last news in Fakti

20 Август, 2018 13:12 10 587 4

Арест заради костюм като на Джеки Чан (ВИДЕО)

  • джеки чан-
  • костюм-
  • ролери-
  • китай
Арест заради костюм като на Джеки Чан (ВИДЕО) - 1

В китайския град Урумчи, хората по пътищата станаха свидетели на необичайно превозно средство. По-точно това е всъдеходен костюм, който е подобен на този, носещ Джеки Чан във филма "Доспехите на бога 3". Костюмът с ролери на него, се задвижва от електрическа тяга и очевидци разказват, че е бил доста бърз. В продължение на десетина минути китаецът слаломира между автомобилите, но е задържан от полицията. Създателят на този екстравагантен костюм е глобен за нарушаване на обществения ред.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 лабораторията

    1 9 Отговор
    веднъж да се преобърне и ще стане едно кълбо от кожа, пластмаса и колелета

    Коментиран от #2

  • 2 гост

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "лабораторията":

    Случайно да ти мина през акъла , че това нещо има център на тежестта и сцепление поне десет пъти по-добър от който и да е мотоциклет , да не говорим за опорните точки , които са поне 12 , за разлика от 2 при мотоциклета !! Та вероятността да се "преобърне" е поне сто пъти по-малка от който и да е мотоциклет , да не говорим , че и от повечето автомобили !!!

    Коментиран от #3

  • 3 лабораторията

    1 2 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    ще му обясниш на бай Дончо с Бетоновоза, като му изкара червата на един такъв иноватор, къде са му били центрите на тежестта

    Коментиран от #4

  • 4 гост

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "лабораторията":

    Бай ти Дончо с бетоновоза ще ти изкара червата ако ще да си и с брониран Мерцедес , ако пък е и натоварен направо ще те направи на ваденка , а ако се чудиш какво да си изсмучеш от пръстите , по-добре си почеши д..то !!