Last news in Fakti

22 Август, 2018 13:23 4 625 5

Самолет за наземни празненства

  • самолет-
  • лимузина-
  • jetsetter

Американската компания Jetsetter представи лимузина, построена на базата на бизнес самолет Lear Jet. Автомобилът, задвижван от бензинов V8, има лиценз за движение по пътищата и ще бъде използван за рекламни цели.

Проектът датира още от 2006 г., но лимузината-самолет завършена едва сега. Боядисана е в цвят Red Carpet и като всеки подобен автомобил има мощна аудиосистема, бар, ефектно осветление и места за цяла компания.

Фюзелажът е лишен от крила, но опашните стабилизатори са запазени, макар и в сгъваема конфигурация. Съхранени са и гондолите на оригиналните двигатели, които също светят в различни цветове.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ники

    12 0 Отговор
    Тия американците са царе ... на безмислените , скъпи и да някой път забавни неща ... Колко пари са набили ... за тая работа ...

    Коментиран от #2

  • 2 гост

    9 1 Отговор

    До коментар #1 от "Ники":

    Не знам на кое викаш безсмислено , ама това нещо ще си избие парите за не повече от година от наеми !!! Една най-обикновена удължена лимузина във Вегас е 1000-2000 долара за няколко часа , а на това и 10 000 могат да му поискат и ще ги вземат !!!
  • 3 гост

    9 0 Отговор
    Това чудо може да изкарва спокойно по 50-100х.долара на месец. Взимат фюзелаж от бракуван самолет, мощен и евтин двигател, поръчково шаси и оборудване, повече от милион вероятно не им е излязло, а може да се изплати още първата година. Перфектно е понеже няма друго такова.
  • 4 50 cent

    5 0 Отговор
    Няма начин некав грайм да не дъне от реактивните двигатели. Няма начин некъв трапър да не се фучи с този безпилотен фалос - голем червен и лъскав.
  • 5 незнайко

    2 1 Отговор
    Втори живот за този самолет независимо, че няма да лети !