23 Август, 2018 11:39 6 460 2

Сгъваема каравана утроява размерите си

  • tipoon-
  • каравана

С дължина 448, височина 167 и широчина 167 см Tipoon се побира във всеки стандартен гараж. Хитроумната конструкция на френската каравана обаче позволява утрояване на габаритите с натискането на един бутон на дистанционното управление.

Щом разгърне цялата си използваема площ, в Tipoon се образува доста уютно помещение с височина 189 см. Вътре има всичко необходимо - легла за четирима души, котлони, хладилник, баня и тоалетна. Сгъването в конфигурация за пътуване също става с дистанционното.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 378

    9 1 Отговор
    Базова цена около 30 хиляди долара... Господ НЕ Е БЪЛГАРИН...
  • 2 Bibendum

    7 2 Отговор
    Да не забравим и гражданската. В Германия не се плаща гражданска за ремаркето. Само в БГ Абсурдистанъ все още ни скубят за всичко.