3 321 5

Ключодържател за заплеси

Ако постоянно се чудите къде са се дянали ключовете ви или не сте сигурни дали сте заключили входната врата, Locky е само за вас. Умният ключодържател никога не се губи и напомня на собственика си да заключи при всяко излизане от вкъщи.

Джаджата има сгъваем механизъм като на автоматичните ножове, в който пасват почти всички типове ключове. Сдвоява се със смартфон през Bluetooth и се синхронизира със специално приложение, което регистрира всяко заключване и отключване на вратата.

"Дневникът" позволява на притежателя да проверява във всеки момент дали не е оставил дома си отключен. Вероятността за това обаче е почти нулева, тъй като приложението напомня ако собственикът е излязъл без да заключи.

Locky позволява и лесно намиране на ключовете. Достатъчно е да се натисне бутон в приложението и ключодържателят започва да вибрира. Програмата записва и последното местоположение, на което смартфонът е бил сдвоен с джаджата.

Разбира се, Locky струва повече от обикновен ключодържател - $39 (€33). Освен това желаещите да си го купят ще трябва да изчакат до март догодина, когато започват доставките.

Поставете оценка:
Оценка 0 от 0 гласа.

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • onq s konq
  Отговор
  1 21:14  28.08.18
  Тая глупост не ме касае,щото живея на партера,вратата ми е закована,а със котката си влизаме и излизаме през прозорците-тя през единия,аз през другия,да не си пречим.

  Коментиран от #3

 • куку руку ку
  Отговор
  2 21:54  28.08.18
  Едно време ключодържателите пищяха SOS като им подсвирнеш... След третият ден ти идваше да го замлатиш с големия чук.

  Коментиран от #5

 • куку руку ку
  Отговор
  3 21:55  28.08.18

  До коментар #1 от "onq s konq":

  А коня?

  Коментиран от #4

 • гост
  Отговор
  4 09:35  29.08.18

  До коментар #3 от "куку руку ку":

  Коня пасе под терасата, как. Навремето имаше в един блок едни интелектуалци си гледаха прасе на терасата в панелката. И кон съм виждал, няма какво да ни изненада.
 • JEEP
  Отговор
  5 11:12  29.08.18

  До коментар #2 от "куку руку ку":

  Мда....в средата на 80те бяха голяма гъзария. Имах 2 такива и единия бачкаше перфектно, другия свиреше за щяло и нещяло.

Напиши коментар:


Публикувай