28 Август, 2018 18:45 3 814 5

Ключодържател за заплеси

  • locky-
  • ключодържател-
  • ключ

Ако постоянно се чудите къде са се дянали ключовете ви или не сте сигурни дали сте заключили входната врата, Locky е само за вас. Умният ключодържател никога не се губи и напомня на собственика си да заключи при всяко излизане от вкъщи.

Джаджата има сгъваем механизъм като на автоматичните ножове, в който пасват почти всички типове ключове. Сдвоява се със смартфон през Bluetooth и се синхронизира със специално приложение, което регистрира всяко заключване и отключване на вратата.

"Дневникът" позволява на притежателя да проверява във всеки момент дали не е оставил дома си отключен. Вероятността за това обаче е почти нулева, тъй като приложението напомня ако собственикът е излязъл без да заключи.

Locky позволява и лесно намиране на ключовете. Достатъчно е да се натисне бутон в приложението и ключодържателят започва да вибрира. Програмата записва и последното местоположение, на което смартфонът е бил сдвоен с джаджата.

Разбира се, Locky струва повече от обикновен ключодържател - $39 (€33). Освен това желаещите да си го купят ще трябва да изчакат до март догодина, когато започват доставките.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    14 2 Отговор
    Тая глупост не ме касае,щото живея на партера,вратата ми е закована,а със котката си влизаме и излизаме през прозорците-тя през единия,аз през другия,да не си пречим.

    Коментиран от #3

  • 2 куку руку ку

    9 1 Отговор
    Едно време ключодържателите пищяха SOS като им подсвирнеш... След третият ден ти идваше да го замлатиш с големия чук.

    Коментиран от #5

  • 3 куку руку ку

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "onq s konq":

    А коня?

    Коментиран от #4

  • 4 гост

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "куку руку ку":

    Коня пасе под терасата, как. Навремето имаше в един блок едни интелектуалци си гледаха прасе на терасата в панелката. И кон съм виждал, няма какво да ни изненада.
  • 5 JEEP

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "куку руку ку":

    Мда....в средата на 80те бяха голяма гъзария. Имах 2 такива и единия бачкаше перфектно, другия свиреше за щяло и нещяло.