21 Септември, 2018 11:04 3 082 2

Робомобили за доставки по домовете

  • renault-
  • ez-pro-
  • робомобил
Робомобили за доставки по домовете - 1

Тези странни превозни средства са дело на французите от Renault, които са на мнение, че чрез тях ще се облекчи значително градският трафик в часовете пик. Автономната роботизирана кола е все още под формата на концепция, разполага с адаптирани към шасито и околната среда роботизирани модули и се нарича EZ-PRO.

Робомобили за доставки по домовете

Все пак превозното средство не е напълно автономно. В центъра на превозното средство има място за спедитор, който контролира доставките на товари и услуги. Иначе, самите превозни средства могат да се движат плътно в колона по няколко или самостоятелно. Всичко това зависи от обема на товарите. Клиентите могат да следят чрез мобилно приложение своите товари по всяко време.

Робомобили за доставки по домовете


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 deadman1488

    5 2 Отговор
    тва е само за европа сащ и япония не е за българия
  • 2 Рободжендър

    5 0 Отговор
    Робо-джендърска простотийка си е. Уж готино, уж модерно, но е мислене в неправилна насока. Не всяко изобретение е добро.
    Защо да е робот, че да гори работни места? Нека да е електрическо, но да си има шофьор? Ами ако някой го хакне и го превърне в камикадзе? Не трябва да се маха човешкия фактор.