Last news in Fakti

25 Септември, 2018 14:12 14 761 18

Xiaomi се подиграва с новия iPhone

  • xiaomi-
  • apple-
  • iphone
Xiaomi се подиграва с новия iPhone - 1

След представянето на трите нови модела "ябълкови" смартфони, много журналисти и експерти от целия свят единодушно разкритикуваха Apple за прекалено високите цени на новите им продукти. От ситуацията се възползва и компанията Xiaomi, която пусна интересна и недвусмислена реклама.

Китайците предлагат три набора от мобилни джаджи, които са кръстени точно като новите iPhone - XR, XS и XS Max. В тях обаче са включени смартфон, умен часовник и ноутбук, като в трите набора продуктите са с различна производителност. Цените на трите продукта от комплекта съответстват с абсолютна точност на цената на дадения iPhone.

Xiaomi се подиграва с новия iPhone

Xiaomi се подиграва с новия iPhone

Xiaomi се подиграва с новия iPhone


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анти галфон

    164 17 Отговор
    Айфонът е най-известен сред селянията със своята цена.
  • 2 Гост

    154 24 Отговор
    Докато има селяндури, ще има и iPhone.
  • 3 Прост

    98 10 Отговор
    Айфона може да е хубав, но се опитват да изсмучат пари, като убеждават хората че новия е много по-добър. Безмислено е да пръскаш хиляди всяка година за най-новия модел. И като се счупи поправката е толкова скъпа, че е по-добре да си купиш пак нов. Старите ги забавят нарочно за да си купиш нов. Добър е, но не предлага нищо повече от други много по-евтини пак висок клас телефони.
  • 4 Денис

    99 9 Отговор
    Apple са тръгнали по пътя на Nokia. Имаше период, който компанията Нокия пускаше много скъпи модели без някакви новости, както и беше създала и дъщерната компания Vertu, като след това нещата тръгнаха още по надолу за Нокиa. Целият проблем идва от инвеститорите, които искат по-големи печалби и по-бърза възвръщаемост. Точно поради тази причина през 1985г. директорите на "Apple" карат Джобс да напусне, тъй като е ползввал прекалено много средства за иновации с минимална възвращаемост. "IPhone" беше иновативен продукт който задмина времето си, когато Nokia ползваше копчета и операционна система симбиан.
    Имаше идеа, сега е просто гъзария.

    Коментиран от #6, #7, #13

  • 5 Браво

    49 4 Отговор
    Много добър маркетингов ход!
  • 6 БатП

    34 3 Отговор

    До коментар #4 от "Денис":

    Най-накрая човек с ясна представа. Наистина айфон бяха много напред от всички останали и си заслужаваха. Откакто Джобс се спомина, нещата не са съвсем така, инвестиции изглежда липсват и разчитат на стари лаври и операционна система, която едно време наистин беше страшно удобна, но започва да остарява и да не покрива скандалните цени. Трудно ми е с Андроид, ама както са тръгнали...
  • 7 NOKIAN

    10 1 Отговор

    До коментар #4 от "Денис":

    Много точен коментар. Поздравления.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Абеее....

    1 1 Отговор

    До коментар #9 от "SheriKendall":

    ....ти май си рязан,а ?
  • 11 Реалист

    40 4 Отговор
    Компания лежаща и управлявана от чифутска алчност.
    Немога да отрека обаче способноста им да манипулират една част от масата потребители.
    Но собствената им алчност обръща посл.год.дори собствените им фенове срещу тях.
    Така,че в световен мащаб името айфон в момента се превръща в истински символ и синоним на простотия,комплексарщина,здрав снобизъм и ограниченост.
  • 12 Христо

    32 6 Отговор
    Мина им времето на епъл откакто си замина Джобс, това е ясно на всеки незомбиран потребител.

    А въпросния китайски производител се справя много добре между другото. Предпоследния ми телефон беше айфон 7+ който реших да разкарам заради бъговете покрай иос11. Та реших да взема нещо евтино за временно ползване и да не му треперя много. Взех си ноут 4х с 4гб рам. Е вече 8-9 месеца всекидневна употреба не е мръднал. Забиванията за този период се броят на едната ми ръка, айфона забиваше много по-често покрай ъпдейта към иос11. Та определено вече никога няма да робувам на марката, която видиш ли гарантирала качество...
  • 13 678

    4 25 Отговор

    До коментар #4 от "Денис":

    Имал ли си Верту та да коментираш.
    баба ти чула от леля ти ....
  • 14 ПОМАК

    10 5 Отговор
    Apple трябва да заплати $502 милиона за нарушаване на патенти
    Ищецът в това дело бе компанията VirnetX, който сега трябва да получи от Apple $502,6 милиона долара

    Тези пари ги избиват с високи цени на новите телефони балъци като има ще има и терикати вие какви сте Бай Ганьовци!
  • 15 Гларус

    14 5 Отговор
    I-phonа е измислен за комплексари, психари и маниаци, които се опитват да се излекуват със скъпи подаръци...
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 SLR

    5 1 Отговор
    Всички големи компании вървят по този път, в един момента осъзнават че вече почват да губят клиенти и пари и променят политиката си. и Apple, и Google, и Microsoft, дори и Tesla забогатяха, почнаха да вдигат цените за да видят до къде ще издържи прага на клиента да има плаща, мислят се за много велики и налагащи правила в бранша си. Истината е, че в момента на пазара няма скъп и наистина модерен телефон, с който да изпъкнеш че си богат. Както е при колите - имаш много пари - купуваш Бентли, Ролс-Ройс. При телефоните - освен някой кич, позлатен и инкрустиран с диаманти, който обаче под плстмасата си е пак обикновен смартфон, не можеш да покажеш никаква класа. Предполагам Apple искат точно това да наложат - не всеки да може да си купи техните продукти, за да може тези които го направят - да изпъкват пред останалите и да вдигат реномето на Apple. На тях вече не им трябват милиони и милиарди - искат просто клиентите да ги издигнат на по-високо ниво в конкуренцията с останалите. И като не могат да го направят с нови технологии и идеи ...
  • 18 Прост

    7 1 Отговор
    Евала на ябълките! Да изсмучеш толкова пари за нещо от някой е гениално!
    Ако не сте ме разбрали, сещайте се за зелника :) (По минусите ще се ориентирате)