18 Октомври, 2018 10:16 4 863 7

Нови сервизи за коли от различни марки на всякаква възраст

  • сервизи-
  • автомобили-
  • euro repar car service
Нови сервизи за коли от различни марки на всякаква възраст - 1

Euro Repar Car Service предлага широка мрежа от сервизи и осигурява сервизно обслужване и поддръжка на автомобили от различни марки на всякаква възраст във всички области.

Сервизите предлагат смяна на масло, поддръжка, сервизно обслужване, гуми, спирачки, климатични системи, акумулатори, видимост, изпускателна система, двигател, окачване, проверки преди технически прегледи, диагностика на ходовата част и електрическите системи, пакетни предложения.

Мрежата включва над 3 200 сервиза в цял свят, включително над 1 400 във Франция и 400 в Германия. Тя се разраства бързо в глобален аспект. Целта е да се надхвърлят 10 000 сервиза до 2021 година.

В България сервизите вече са осем, като амбицията е броят им да нарасне. Всички сервизи, които имат опит с различни марки автомобили и са отдадени на качественото обслужване, могат да се присъединят към мрежата на Euro Repar Car Service и да се възползват от подкрепата на голяма международна марка, като същевременно запазят независимостта си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кольо Дапа

    28 4 Отговор
    Изобилие от сервизи, но без опитни механици. Колкото по-лъскав и голям е един сервиз, толкова по-големи некадърници се размотават в него.
  • 2 Караиванов

    8 0 Отговор
    Тези от Euro Repar Car Service са много добри на запад и с много прилични цени. Дано и тук стане така.

    Коментиран от #4

  • 3 Ники

    11 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: В България сервизите вече са осем, като амбицията е броят им да нарасне.
    Сигурно всичките осем сервиза са в София???
  • 4 гост

    6 0 Отговор

    До коментар #2 от "Караиванов":

    И как дастане "и тук така", като тук просто ще купуват някои "сервизи", а в тях ще продължат да работят същите маймуни, само че на двойна цена за клиента. Как ще променят манталитета на тукашните маймуни с гаечни ключове, едва завършили средно?

    Коментиран от #7

  • 5 Stefko 88

    2 1 Отговор
    Това реклама ли е? Че и аз ремонтирам всякакви коли ако е новина за някой ха ха ха не знаех , че колегите връщат някой заради марката.

    Коментиран от #6

  • 6 Язе

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Stefko 88":

    Има някои ако са честни те връщат.Другите знаят,че няма да ти свършат работа но те приемат.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.