Last news in Fakti

26 Октомври, 2018 13:30 2 912 3

Инвалиден скутер вместо влекач

  • инвалиден скутер-
  • лодка-
  • ремарке-
  • австралия

Австралиец се превърна в телевизионна знаменитост в родината си, след като бе заснет да тегли ремаркето с лодката си със скутер за трудноподвижни хора. Превозни средства от този тип са популярна алтернатива на инвалидните колички, евтини са и могат да се управляват без книжка.

Именно последното предимство навело Шейн Суонкот на идеята да използва скутера като влекач. "Тамън си поправих лодката и ми взеха книжката. Мислех да бутам ремаркето на ръка, но после си викам "що пък да не използвам скутерчето?", разказва пред телевизия 9 News находчивият австралиец.

Суонкот, разбира се, моментално бил спрян от първия полицейски патрул, на който се натъкнал. Ченгетата обаче все още умували по какъв параграф от закона да го подведат под отговорност.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 баси живота

    5 4 Отговор
    Требе се стигне до Слънчака с яхтата !!! Как няма значение. Човека е тръгнал от сега ,че с тая скорост тамън за сезона ще е там
  • 2 Beyefendi

    19 1 Отговор
    Чудя се,този човек в предишния си живот да не е бил българин??!Много е хитър.
  • 3 РЗС

    5 0 Отговор
    мен ми се струва,че ченгетата ще са по-хитри, като му измислят глоба, която не съществува.