Last news in Fakti

9 Ноември, 2018 09:48 2 369 1

iPhone потребителите ще могат да изтриват изпратените съобщения в Messenger

  • iphone-
  • messenger-
  • съобщения-
  • функционалност
iPhone потребителите ще могат да изтриват изпратените съобщения в Messenger - 1

Facebook планира да пусне нова актуализация на Messenger, от която ще могат да се възползват и iPhone потребителите, а именно възможността да се изтриват изпратените съобщения от чата в рамките на 10 минути след изпращане. Потребител в Twitter е забелязал функцията, посочена като "предстояща скоро" в бележките за изданието за версия 191.0 на клиент на iOS на Messenger.

А именно информацията гласи:
"Очаквайте скоро: Премахване на съобщение от чата, след като бъде изпратено. Ако случайно изпратите неправилна снимка, неправилна информация или сбъркате получателя, можете лесно да коригирате грешката, като премахнете съобщението в рамките на десет минути след изпращането му."
Функцията беше открита за първи път от инженер на име Jane Manchun Wong през октомври, докато бе тествана. Според един от докладите, функцията е била задържана скрита в кода на версията на приложението за Android.

iPhone потребителите ще могат да изтриват изпратените съобщения в Messenger

„На фона на пробив на данни и други скандали, компанията мълчаливо изтриваше съобщенията, които бяха споделяни чрез Messenger от главния изпълнителен директор на Facebook Mark Zuckerberg, след което компанията заяви, че възможността за изтегляне на съобщения ще бъде достъпна и за всички потребители на Messenger“ съобщиха медиите още през април.
Въпреки това компанията не обяви конкретна дата за това кога ще бъде окончателно достъпна функционалността за потребителите.

По-рано през март Facebook пусна функцията "изтрий за всички" на WhatsApp, която предоставя на потребителите едночасов прозорец за премахване на изпратените съобщения, както от индивидуални, така и от групови разговори. Но това е една от най-дългоочакваните функции сред потребителите на Facebook.

iPhone потребителите ще могат да изтриват изпратените съобщения в Messenger


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цистит

    4 1 Отговор
    уау това е революционно ша фърля