Last news in Fakti

12 Ноември, 2018 14:19 4 705 5

Разбиват всичките Ви интернет пароли за $1

  • хакери-
  • интернет-
  • пароли
Разбиват всичките Ви интернет пароли за $1 - 1

Лабораторията Kaspersky проведе един интересен експеримент, целта на който е да се установи за колко пари може да се купи информация за вашия онлайн живот. Както се оказа - това е изключително евтино.

Целият цифров живот на човек, в който са включени всички данни от социалните мрежи, банкови сметки, активности по сайтове и какво ли още не се предлага за сумата от $50.

Разбиват всичките Ви интернет пароли за <p>

Това е първоначална такса, която искат например хакерите от Dark Web, като след това плащате сума от по $1 за всеки следващ отчет.

Още по-любопитно е, че въпросните хакери даже дават гаранция услугите си. Ако следеното лице промени паролите си, то хакерите ви дават новите абсолютно безплатно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нимой тъй

    23 2 Отговор
    Не ви разбиват паролоте за един долар, а ако сте достаъчно глупави да си ги дадете сам на някой, който се представя за банката ви, НАП или мобилният ви оператор, този някой ще я продаде евтино - за 1 долар.
  • 2 Лупи

    24 1 Отговор
    Това е вярно, вчера си купих паролите на Радослав Славчев за 50 цента, понеже били трибуквени и ми направиха отстъпка.
  • 3 Хасан

    3 2 Отговор
    Аз пък като нямам пароли, ще ги видя какво ще разбиват.
  • 4 Симпатичен и скромен Пекински пор вдовец

    2 2 Отговор
    МОИТЕ ПАРОЛИ СА СЛОЖНИ С ПО 29 ЗНАКА.И СА НА ЛАТИНСКИ И НЕАПОЛИТАНСКИ.
  • 5 Jack Bauer

    0 0 Отговор
    А китайци и японци с йероглифи ли си пишат паролите или с букви, я подскажете.