14 Ноември, 2018 11:39 4 563 9

Автономните коли вещаят революция в секса

  • автономен автомобил-
  • безпилотен автомобил-
  • секс-
  • проституция
Автономните коли вещаят революция в секса - 1
Снимка: Shutterstock

Масовото навлизане на автомобилите със системи за безпилотно управление ще повлияе дълбоко на интимния живот на хората, смятат учени от Университета в Съри, Великобритания. Според тях автономните технологии ще създадат и нови форми на конкуренция в туризма и забавленията.

"Хората ще могат да спят и ядат в автомобилите си, което със сигурност ще се отрази на бизнеса на крайпътните хотели и заведения. Това ни накара да се замислим какво още може да се прави в автомобил, който не се нуждае от шофьор", обяснява Скот Коен, зам.-директор по изследванията в сферата на туризма към Университета в Съри.

Авторите на изследването допускат възможността автономните коли да предизвикат революция в проституцията. Сексът срещу заплащане ще престане да бъде "закотвен" на определени места, тъй като ще може да се практикува в движение.

"Проблемът е особено актуален в градовете, където проституцията е законна и активно се изпробват безпилотни технологии. В Европа такива места не липсват", обяснява Коен.

Според него обаче производителите все още не мислели за подобно предназначение на автономните си превозни средства. Коен смята, че днешният подход към проблема е излишно консервативен.

Повечето разработки отразявали социалния живот от гледна точка на светлата част от денонощието, без да се обръща особено внимание на това какво правят хората през нощта. В същото време статистиката сочи, че 60% от американците правят секс в колата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Jack Bauer

    18 1 Отговор
    Е сега вече ме спечелиха за автономен автомобил.
  • 2 GOMOR

    11 2 Отговор
    Докато събера кинти за електричка ще ми окапят муде.е

    Коментиран от #3

  • 3 гост

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "GOMOR":

    И защо трябва да събираш ?? Хората сто пъти казаха , че споделените ще са много повече от личните и то на цени , от които на бакшишите им се реве !!
  • 4 анонимен

    0 1 Отговор
    Те доста от тях главно за това мислят личи им
  • 5 Пръча

    12 0 Отговор
    А ако спре рязко и ти се счупи гегата гражданската ще го покрие ли като смъртен случай?

    Коментиран от #9

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 до куците РЕКЛАМАДЖИИ

    2 0 Отговор
    Ами то с това трябваше да започнете!!!!Видиш ли я в автономна кола-знай,че това е правилната мома!
  • 8 Де го

    2 0 Отговор
    чукаш, де се пука....
  • 9 112

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Пръча":

    и колко роднини и лица с емоционална връзка ще получат обезщетение? явно застрахователното лоби ще има нова причина за вдигане на гражданската. за единия секс.