Last news in Fakti

22 Ноември, 2018 10:04 2 309 1

Специални гуми за автономна техника

  • nokian heavy tyres-
  • гуми
Специални гуми за автономна техника - 1

Nokian Heavy Tyres произвежда гуми за всички сфери свързани с тежкотоварни машини от горското и селското стопанство до добива на полезни изкопаеми и транспорта. Сега, компанията започва изграждането на нов център за научноизследователска и развойна дейност.

В новия център за развойна дейност всички тестове на закрито ще бъдат извършвани в едно и също съоръжение и в близост до производствените линии, които се намират в град Нокия (Финландия). По този начин процеса ще е оптимално ефикасен.

Специални гуми за автономна техника

Новите машини за тестване в центъра и все по-конкретизираното събиране на данни, има за цел да вкара компанията в предстоящата революция в тежкотоварната индустрия. Различни нововъведения ще дадат възможност за разработване на новаторски решения за бъдещето.

Например, за да се движи безопасно и предвидимо, без да се ползва от опита и оценката на водача, кормилната система на безпилотно превозно средство поставя по-високи изисквания към производството на гуми. Именно в тази насока ще са насочени усилията на новия център.

Специални гуми за автономна техника


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Караиванов

    11 0 Отговор
    Бъдещето на автономните превозни средства не е на автомобилите, а именно на подобна тежка техника. финландците съвсем не са глупави.