3 346 4

Най-популярният нов iPhone е...

Най-популярният нов iPhone е...

От едно интервю, направено с вицепрезидента на Apple през седмицата, стана ясно, че най-разпространеният продукт на "Ябълковата компания" в момента е смартфонът iPhone XR. Този модел става бестселър на марката още от първия се ден, в който е пуснат в продажба и продължава да държи лидерството до ден-днешен. Смартфонът XR постъпи в продажба през октомври, като към днешна дата се явява най-евтиният iPhone.

Най-популярният нов iPhone е...

Цената на устройството стартира от $749, но според специалисти от Apple не само тя е в основата на успеха. Устройството се предлага в доста по-голямо цветово разнообразие от останалите модели на марката. Критици на "ябълките" обаче отдават успеха на XR на слабото търсене на флагманите iPhone Xs и iPhone Xs Max.


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 10:55  30.11.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Apple
  Отговор
  2 11:03  30.11.18
  Х е по добър
 • СссереМ
  Отговор
  3 14:02  30.11.18
  Най-добрият смартфон,ама нека барабите се кефят на збъгясаните андроиди които са мъртвородени.
 • Ха ха ха
  Отговор
  4 21:53  30.11.18
  Жалка история бъкана с глупости. Отлива от iphone в световен мащаб е голям и с всеки изминат ден става все по-голям,но епъл сън не ги хваща защото цяла източна европа е тотално загубена територия за тях. Все повече и повече бивши потребители на iphone го заменят с Android смартфони и не само това,а ОСТАВАТ ДОВОЛНИ. На 20-ет купуващи от оператор чисто нов тел.16 избират андроид,а едва 4 се спират на айфон. С 2-ве думи,агресивната,нагла и алчна политика на чифутите от епъл си дава резултатите. Как беше,к'вот си си насадил това и ще сърбаш. А колкото до автора на статията:променяйки фактите НЕ променяш реалноста !

Напиши коментар:


Публикувай