Last news in Fakti

4 Декември, 2018 15:03 7 246 5

Две селфи камери за Samsung Galaxy S10+

  • samsung-
  • galaxy-
  • s10+
Две селфи камери за Samsung Galaxy S10+ - 1

С приближаването на новата година слуховете за иновацията от Samsung, която ще се превърне в новия флагман на компанията и която ще носи обозначението S10, все повече се засилват.

Вече е известно, че и трите модела Galaxy S ще получат дисплеи Infinity-O. В тези дисплеи ще бъде оставено място за селфи камера. Сега, нов рендър на Galaxy S10+ показва, че този апарат ще има две камери отпред.

Според други спекулации, двойното отверстие в дисплея е оставено за камера и за датчик от рода на такъв за 3D сканиране. Задната част на смартфона е не по-малко впечатляваща. Там се виждат три камери, светкавица и датчик за честота на сърдечния ритъм.

Две селфи камери за Samsung Galaxy S10+

Сензор за пръстов отпечатък обаче не се забелязва, нито отпред, нито отзад. Предположенията са, че и Samsung ще премине на ултразвуков датчик в дисплея. Иначе, Galaxy S10+ ще се оборудва с процесори Exynos 9820 или Snapdragon 8150.

Две селфи камери за Samsung Galaxy S10+

Това, какъв ще е процесорът на Samsung Galaxy S10+ зависи от пазарните региони. Батерията му ще е с капацитет 3 700 мАч. Операционната система ще е чисто новата Android 9 Pie с фирмения интерфейс One UI.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дедо МъдрЮ

    8 1 Отговор
    Стига сте се джендъросвали, дръжте се естествено !
  • 2 411312

    14 7 Отговор
    Това вече става смешно... скоро ще станат 10 камри и какво от това. Все по-млако ще са хората, които искат да дават 2000+лв за телефон, като може същия (ако не и по-добър) китайски за 500лв нов.
  • 3 Morgoth

    4 4 Отговор
    Веднага си го вземам и ако още има протести отивам :)
  • 4 Bubbles

    7 1 Отговор
    Мдаааа а после юе понат да слагат о 5 камери, после и по 10, докато накрая целия телефон не бъде оцвъкан с очи...
    После щракаш не щракаш, случайно или не гадината все снима нещо и автоматично отива при чичо Гошо(гугъл за който не знае прякора), щото той нали дърпа всичко автоматично уж за да го пази да не се изгуби...
    Междувременно освен сензор за честотата на сърцето, ще боднат и един сензор който ще засича червата и пикочните пътища и така телефона ще ни казва кога ни се ходи по малка и/или по голяма нужда.
    Същот така в някой от следващите модели очакваме специална камера за селфи на задните части след акане със специална функция за автоматично изпращане към социалните мрежи, а за най големите почитатели на марката специален подарък - апарат за интубация за момента в който чуят цената на новия си телефон.
  • 5 onq s konq

    0 1 Отговор
    Коги ми пораснат две чутури от радиациата ши си ги снимам с двете селфи камери.