20 Декември, 2018 11:25 4 889 7

Нови сервизи за всички употребявани коли у нас

  • euro repar car service-
  • psa group
Нови сервизи за всички употребявани коли у нас - 1

Euro Repar Car Service е международна мрежа от сервизи, която е подкрепяна от автомобилния производител PSA Group. Компанията се стреми да стане основната мрежа за сервиз, поддръжка и ремонт на всички марки употребявани автомобили.

Любопитното е, че във Франция мрежата е най-голямата за автомобилни механични ремонти с повече от 1400 сервизни центрове. Днес, в световен мащаб организацията от сервизи има повече от 4 000 сервизни центъра в 22 държави.

България също е една от тези държави. У нас сервизите вече са осем, като амбицията е броят им да нарасне. Всички сервизи, които имат опит с различни марки автомобили и са отдадени на качественото обслужване, могат да се присъединят към мрежата на Euro Repar Car Service.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бачо Киро

    57 4 Отговор
    Няма по големи измамници от политиците и автомобилните монтьори !
  • 2 сектант

    3 6 Отговор
    чудесна новина за собствениците на немското трио... аз за сервизи ходя само за масло и филтри - 0.9 SCe си е мотора момче

    Коментиран от #3

  • 3 Варненец

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "сектант":

    Абе това е двигателя.Понеже Рено и Мерц го разработиха заедно и решиха да го сложат в болида на Хамилтън...И пет световни титли...
    Кво да ви кажа...
  • 4 123

    0 2 Отговор
    Не се ли пише 'repair'?

    Коментиран от #5

  • 5 Иванов

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "123":

    На френски -не
  • 6 ОПЕЛ OPEL

    0 1 Отговор
    Сам съм монтьор, който може да плаща прав му път.
    Аз съм ОПЕЛ МАНЯК, GMC . Не признавам други освен WV БОКСЕР МОТОРИ. ( порше)
  • 7 кеш анд кери

    1 0 Отговор
    Е ,това си е умствен ,труд!
    Патентован ли е?