Last news in Fakti

21 Декември, 2018 11:22 3 803 5

Как да премахнем фона от селфито за секунди?

  • селфи-
  • фон-
  • програма
Как да премахнем фона от селфито за секунди? - 1

Непрестанно набиращите популярност селфи снимки в много случаи се нуждаят от обработка. Компаниите непрекъснато се надпреварват да разработват всевъзможни приложения за селфи снимки, като последното такова е безплатно и може да премахне фона зад героите от селфито.

Онлайн сервизът може да се открие на адрес Remove.bg, а съдейки по домейна, предполагаме, че е направен от българин. Програмата използва изкуствен интелект и работи напълно адекватно и самостоятелно. Програмата е изцяло автоматична и независимо в каква резолюция поставите снимка, след обработката ѝ тя излиза с резолюция 500 x 500 пиксела.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ханко Брат

    0 3 Отговор
    А има ли такова приложение, което да показва какво дават по телевизията на различните канали? Защото не всички телевизори са с channel guide и тогава няма как да се разбере. Определено би било много полезно!

    Коментиран от #3

  • 2 Фен

    2 0 Отговор
    За спорт по българските телевизии има, но за по подробно не съм чувал
  • 3 Ааа и още

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ханко Брат":

    Бутон антиреклама също
  • 4 Background

    0 2 Отговор
    А дали .bg не означава Background ?
  • 5 Българин

    5 0 Отговор
    Стига с тия негри. Слагайте бели Българки за реклама. Негрите са най-изостаналата в развитието си раса.