Last news in Fakti

15 Февруари, 2019 14:25 4 961 9

Българка с награда от конкурс за дизайн на кухня

  • aeg-
  • конкурс-
  • дизайн-
  • кухня
Българка с награда от конкурс за дизайн на кухня - 1

Проект от България беше удостоен с второто място на престижен международен конкурс за дизайн. По-конкретно става дума за оригинално решение за интелигентно усвояване на кухненското пространство. Конкурсът оценява стилни и иновативни дизайнерски решения от професионални проектанти на кухни и интериорни дизайнери от цяла Европа.

Българка с награда от конкурс за дизайн на кухня

Български проект беше високо оценен от журито на първия встъпителен конкурс за дизайн на кухня на тема „Изострете сетивата си“ (Sharpen your Senses), организиран от AEG. Награденият с второ място дизайн на Оксана Харутюнян от бе избран сред 32 предложения от интериорни дизайнери от 6 държави от цяла Европа.

Българка с награда от конкурс за дизайн на кухня
Проектът на Оксана Харутюнян

Конкурсът се проведе в две направления - вече реализирани пространства или на ниво проект с уреди на AEG. Въпреки, че е проектиран за самостоятелна семейна къща, нейният проект би паснал идеално и на апартамент, чиито собственици водят стилен и практичен градски живот.

Българка с награда от конкурс за дизайн на кухня

Първото място в международния конкурс на AEG бе отредено за Реми Блом от Kitchen Studio, Холандия, а третото бе присъдено на дизайн, изготвен от белгийското студио DSM Keukens. Ежегодният конкурс за дизайн на AEG е форум за изява на кухненски проектанти и интериорни дизайнери от цяла Европа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Впечатлен

    18 16 Отговор
    Мрачно, неуютно, подтискащо... Новата мода. Само за кифли и тюфлеци, те и без това в кухнята не стъпват.
  • 3 Марто

    26 7 Отговор
    Ей аман от хейтъри. Момичето постигнало такъв успех, българка е и ние вместо да се радваме, веднага започваме да пюем, че било мрачно и т.н. Ми ходи си на село в лятната кухня. Там е по-уютно.
  • 4 Ценител

    7 6 Отговор
    Всички да наобиколим котлона! Голяма красота, няма що
  • 5 Нимфата

    8 3 Отговор
    Вечно мрънкате недоволни.Да не би точно вие да сте изобретателните,ама в това да злобеете.
  • 6 Trendafil

    6 7 Отговор
    Хладилника, аспиратора, къде са? А,.... има хладилник за вино и две фурни, естествено горната фурна е поставена на такова място, че за да е отвориш трябва първо да се шибнеш в носа, а после да си чупиш гръкляна в отворената врата. Е винаги има вариант да изкараш от килера малката стълба и да се качиш на нея за да сготвиш примерно, а може да сготвиш и на долната фурна, но пък за какво е тази от горе? Връщам се на хладилника, не може да го няма. До мивката сигурно е съдомиялната, така че не може да е там. Сигурно е то ляво или от дясно, вграден е сигурно, но как се отваря по дяволите? Сигурно с крак. Добре, има съдомиялна, има хладилник, не може да ги отвориш, но ги има! Аспиратора, къде ли може да е? С този котлон, с размер на матрак тек и половина, не може да няма аспиратор. Или пък "великата" дизайнерка може да е предвидила да се готви на отворен прозорец. Тази измислена дизайнерка да вземе да се скрие!

    Коментиран от #7, #8

  • 7 Кукуруку

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "Trendafil":

    Охлюв,ти острова ли видя,а сети се какво има там ! Сигурно и аспиратори не видя,който е вграден в острова ! Ама вие от село откъде да знаете за тези неща, важното е "Мраза" да е изтупан в центъра да си го гледате :-) И ти "българино" дето само бъркаш,ти какво направи ?
  • 8 Разочарован потребител

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Trendafil":

    Трендафиле у Вас сигурно отваряте прозорците когато готвите, обаче си много в час с нещата когато усетиш душевната нужда да излееш омразата си върху чуждия успех. Вероятно докато кибичиш в някоя бутка с фланелка SECURITY и чакаш края на своята смяна. Споко ти си незаменим човек, просто си се родил в грешната държава.
  • 9 Гост 1

    0 0 Отговор
    Проекта не е лош,само,че името на дизайнерката изобщо не ми звучи да е българка...