Last news in Fakti

18 Февруари, 2019 11:41 14 436 31

Ново 20: Инструменти за домашни майстори от Peugeot

  • peugeot-
  • инструменти
Ново 20: Инструменти за домашни майстори от Peugeot - 1

Знаете ли, че подразделението Peugeot Outillage предлага пълна гама инструменти за домашни майстори: ударна бормашина, къртач, циркуляр, машинна ножовка, орбитален шлайф, ъглошлайф, четков шлайф и многофункционален инструмент. Новата колекция е проектирана от PEUGEOT Design Lab, а ето и накратко за какво иде реч.

Ударната бормашина EnergyDrill-18VPBL2 може да пробива дърво, PVC, метал и бетон. Нейният БЕЗЧЕТКОВ двигател има въртящ момент от 85 Нм. Тя се предлага с допълнителна антивибрационна дръжка, две литиево-йонни батерии с капацитет 2 и 5 Ah и куфар за пренасяне.

Къртачът EnergyPunch-18VBL може да пробие и най-устойчивите материали и бетон. Той има функция за пробиване, перфорация и изсичане. Оборудван е с БЕЗЧЕТКОВ двигател, ударна сила от 2,2 джаула, LED осветление и се предлага с допълнителна антивибрационна дръжка.

Ново 20: Инструменти за домашни майстори от Peugeot

Машинната ножовка EnergySaw-J18V може лесно да реже в права или извита линия. Не са необходими инструменти за поставяне на остриетата. Нейното LED осветление, ергономична дръжка и алуминиева накланяща се основа ще удовлетворят дори най-педантичните домашни майстори. Предлага се с три остриета, създадени специално за рязане на дърво.

Циркулярът EnergySaw-C18VBL реже дъски и панели прецизно в права линия. Оборудван е с БЕЗЧЕТКОВ двигател, лазер за прецизно рязане и ергономична дръжка. Предлага се със 165-милиметрово острие с 40 зъба за тънка линия на рязане.

Орбиталният шлайф EnergySand-18V може да се използва за шлайфане на дърво и метал. Той може да се хваща отпред или отгоре. Оборудван е с електрически вариатор на скоростта и копче за включване/изключване отляво и отдясно. Предлага се със 6 шлифовъчни листа.

Ново 20: Инструменти за домашни майстори от Peugeot

Ъглошлайфът EnergyGrind-18VBL се използва за шлайфане на метални части или всякакви други повърхности с помощта на адаптирани аксесоари. Оборудван е с БЕЗЧЕТКОВ двигател, допълнителна антивибрационна дръжка и бързо закрепващ се предпазител за острието.

Четковият шлайф EnergyBrush-18VBL се използва за шлифоване, полиране и изчеткване на дърво, метал и други материали. Оборудван е с БЕЗЧЕТКОВ двигател и допълнителна антивибрационна дръжка. Предлага се със стоманена четка с месингово покритие.

Многофункционалният инструмент EnergyTool-18V се използва за рязане, дялкане и шлифоване на всякакви повърхности. Оборудван е с допълнителна антивибрационна дръжка. Предлага се с аксесоари: шлифовъчен диск, шлифовъчни листи, циркуляр и прави остриета за дърво.

Ново 20: Инструменти за домашни майстори от Peugeot


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 майстора

    37 3 Отговор
    И не само произвеждат колелета както и мелнички за кафе ,сол индийско орехче , пиперници с надпис Пежо съм виждал в скъпи ресторанти в Париж ..имат си странични дейности хората ...все пак съществуват като компания доста преди да бъде изобретен двигателя с вътрешно горене и автомобилите ..

    Коментиран от #6

  • 2 hmhmhm

    16 14 Отговор
    И цена като ПЕЖО - да ти умре котката ...

    Коментиран от #5

  • 3 Jack Bauer

    31 3 Отговор
    И велосипедите на Peugeot са доста добри, за качеството цената е отлична.
  • 4 куку руку ку

    11 16 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Нейният БЕЗЧЕТКОВ двигател има въртящ момент от 85 Нм."??? Nisan Mikra 1.0- 60 коньов от 2000 година има въртящ момент 80 Нм. Те сега слагам бръшлеса от ударната бормашина и... воала, готов електромобил. Авторът пак не е следил десетичната точка къдя е!

    Коментиран от #10

  • 5 Дебел пияница

    8 2 Отговор

    До коментар #2 от "hmhmhm":

    Имаш крава - пиеш млеко ... Немаш крава - пиеш химия от супера
  • 6 куку руку ку

    10 1 Отговор

    До коментар #1 от "майстора":

    Е и? Мицубиши произвеждат от танкове до вилици.

    Коментиран от #7, #17

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 123

    10 4 Отговор
    Нищо ново преди години машините на Пежо се произвеждаха в Спарки Елтос в ловеч.на една и съща поточна линия сглобяваха машините на Спарки и на Пежо само цветовете на пластмасовите корпуси бяха различни от вътре бяха едно към едно.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 куку руку ку

    6 7 Отговор

    До коментар #4 от "куку руку ку":

    Само да кажа не тези дето цъкат минусчета без да помислят. Въртящ момент от 85 Нм при 1000 оборота се постига с ел. двигател с мощност 9 КИЛОВАТА. При по-високи обороти необходимата мощност се вдига пропорционално.

    Коментиран от #11

  • 11 Гад

    12 2 Отговор

    До коментар #10 от "куку руку ку":

    Тоя перфоратор с колко оборота върти според теб? Има маса ръчни винтоверти с 85Nm въртящ момент след троен планетарен редуктор!

    Коментиран от #16, #23

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Пепи

    4 0 Отговор
    И какво му е новото? Peugeot произвеждат инструменти от 100 години.
  • 14 Чочо

    7 1 Отговор
    Какво ново 20 хората мислят и предприемат какво ново това е нормално в нормални държави. Качеството на Пежо е отлично за цената.Ново 20 ще е ако го правят в БГ без да се налага да даваш подкупи ако не вярвате опитайте
  • 15 Коня без оня

    7 3 Отговор
    DeWalt е фирмата!
  • 16 майстора

    2 0 Отговор

    До коментар #11 от "Гад":

    При ударните това е пиков въртящ момент в момента на удара иначе си прав ...а тоя чики-рики какво се вълнува толкова ?

    Коментиран от #19

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Тойота

    4 4 Отговор
    Ами като не могат да правят автомобили......................
  • 19 Гад

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "майстора":

    При ударните(impact driver) отдавна има акумулаторни с над 100Nm а Milwaukee M18 ONEFHIWF34-502X на 4 скорост достига 2000Nm. Аз визирам обикновен винтоверт с константни 85Nm на ниската скорост като например GSB 18 VE-2-Li на Bosch
  • 20 mediator37

    1 5 Отговор
    Както няма да си купя никога майонеза Мерцедес и шоколад Сони, дори да почнат да ги произвеждат, така няма да си купя никога инструменти на Пежо. Има две световни фирми, които произвеждат пълната гама инструменти от най-малкото винтовертче до огромни станочни промишлени бормашини и циркуляри и къртачи за пътно строителство. Това са японската Макита и американската Дювалт, като и двете са с над 100 годишна история и произвеждат САМО това. А тия кавали от Пежо тръгнали с мечките мед да ядат и те. Упражняват са на разни теми. Утре могат и доилен агрегат Пежо да извадят на пазара.

    Коментиран от #26, #29, #31

  • 21 Токо

    2 1 Отговор
    Ама Я не работим бе ! За къв х,,й ми е тва ? Па и Пежо! На мене вилица и лъжица като инструмент за ми достатъчни . Тия си пазете за редакцията .
  • 22 Трън

    0 0 Отговор
    Зарежи това Пежо. Купувай Футачи и си свиркай.
  • 23 куку руку ку

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "Гад":

    Не четеш! Моторя давал такъв момент, а не след редуктора.
  • 24 321

    0 3 Отговор
    Ами като не могат да правят коли, поне да се хванат с нещо, което може да им по силите.
  • 25 някой

    0 0 Отговор
    Добре, лошо няма! По съществения въпрос е къде са произведени- в Китай или...? Лепенка много лесно се печата и лепи!
  • 26 Дебел пияница

    1 1 Отговор

    До коментар #20 от "mediator37":

    А прОчети па заглавието..."инструменти за домашни майстори"...кви промишлени машини и кво пътно строителство те гонят???...аман от хейтъри

    Коментиран от #27

  • 27 mediator37

    0 0 Отговор

    До коментар #26 от "Дебел пияница":

    Като вадиш една дума от обширното ми обяснение за да изкривиш смисъла му, доказва само колко си долен, а не колко си умен.
  • 28 1944

    1 0 Отговор
    очаквайте скоро руския отговор: чук от моксвич, трион от лада и тесла от заз.
  • 29 гост

    1 1 Отговор

    До коментар #20 от "mediator37":

    И за какво са ми тия макита и дювали като цената им е астрономическа?Няма начин да дам 300 лева за макита за бормашина като има бормашини по 20-30 лева , където ще ти свъшат работа да пробиеш 2-3 дупки на година.Взимаш първия боклук за 20 лева и ако изкара 5 години си на далавера.Марките вече не значат нищо всичко се прави в един завод.
  • 30 Пурко

    0 0 Отговор
    Дали ще има и инструменти Опел!?
  • 31 ДФ1

    1 0 Отговор

    До коментар #20 от "mediator37":

    Пич ти за Festool чувал ли си та говориш за Макита и Дювалт