18 Февруари, 2019 15:55 3 943 2

До 17 места в новия Hiace на Toyota

  • toyota-
  • hiace

Toyota избра Филипините за премиерата на следващото поколение на Hiace. Новите бусове са построени на радикално преработена платформа, която според японците повишава осезаемо комфорта и безопасността.

Клиентите ще могат да избират измежду няколко варианта със стандартна или удължена база, нисък и висок таван. Ще се предлага и изцяло пътническа версия със 17 места.

Модификациите със стандартно междуосие са дълги 5 265 мм, а тези с удължено - 5 915. В зависимост от варианта на тавана височината е 2 или 2.28 м. Широчината е 1 950 мм.

Новият Hiace ще се оборудва с 2.8-литров турбодизел 1GD с мощност 180 к.с. и 3.5-литров бензинов двигател 7GR с 280 коня. Нафтовата версия ще се оборудва с механична трансмисия, а бензиновата - с автоматик.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Странно

    9 7 Отговор
    Средняк между ван и бус. Нисък и тесен за бус. Задна врата тип клапа, нито за товарни нито за пътнически цели с това огромно изнасяне. Пътнически за къси разстояния с висока цена, за дълго е тесен за тази бройка пътници и ще е голямо мъчение с висока цена, така или иначе ще иска категория за над 8+1, по-добре изпитаните 20+1 места. Успех !
  • 2 Симпатичен и скромен Пекински пор вдовец

    0 0 Отговор
    къде и как и колко ...искам тъкова бижу за мене