4 Април, 2019 11:14 3 177 16

Новите iPhone ще са с по-големи батерии

  • iphone-
  • батерии-
  • смартфони

Това се прави, с цел "ябълковите смартфони" да могат да поддържат двупосочно безжично зареждане

Новите iPhone ще са с по-големи батерии - 1

Според последни проучвания, направени през февруари, от Минг Чи Чи от TF International Securities се прогнозира, че всички нови iPhone, пуснати през тази година, ще могат да зареждат други устройства безжично, както новите AirPods, които също са модел от тази година.

Аналитикът вече е предоставил специфични данни, чрез MacRumors, казвайки в новоиздадено проучване на клиентите, че таз годишните 5.8“, 6.1“ и 6.5-инчови телефони ще поддържат двустранно безжично зареждане като функцията PowerShare на новия Galaxy S10 на Samsung.

Според него :„Очакваме новите модели на iPhone да поддържат двупосочно безжично зареждане. Въпреки, че iPhone не е първият високотехнологичен смартфон, оборудван с двупосочно безжично зареждане, тази нова функция може да направи по-удобно за потребителите зареждането на новите AirPods и създаването на по-интегрирана връзка между iPhone и AirPods.“

Новите iPhone ще са с по-големи батерии

Куо за първи път спомена, че моделите от 2019 г. на iPhone ще получат двустранно безжично зареждане през февруари. Преди около седмица надежден японски блог Mac Otakara потвърди информацията на Kуo чрез собствените си китайски доставчици.

За подпомагане на тази функция, според Kуo, новите телефони ще имат по-големи батерии:
• Батерията на iPhone XS 2019-наследникът на 5,8-инчовия iPhone XS, с капацитет от 2,658mAh, ще бъде заменена с 20-25% по-голяма.
• Батерията в 6,5-инчовия наследник на тазгодишния iPhone XS Max -iPhone XS Max 2019: (капацитет от 3,175mAh) трябва да се увеличи с 10-15%.
• iPhone XR 2019: 6.1-инчовото устройство ще има малко по-мощна батерия- около пет процента по-голяма, отколкото в сегашния модел (2,942mAh).

Куо не дава никакви подробности за твърденията си, така че ще бъде интересно да видим как точно инженерните екипи на Apple могат да разположат по-голяма батерия в практически непроменен обем.

Новите iPhone ще са с по-големи батерии

Apple е изобретателен с батериите в настоящите телефони, използвайки клетки, които максимизират всеки наличен милиметър пространство. Батерията им е L-образна, като всеки ъгъл е запечатан, за да се предотврати ненужен стрес от термично разширение.

Всяко по-нататъшно увеличаване на капацитета на батерията може да се дължи на това, че устройството е малко по-дебело, като се използват по-малки чипове (много вероятно), като се намалява логическата платка (евентуално) или отпадане на 3D Touch.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боклюк

    8 18 Отговор
    На хейтърите ще кажа, че имат Андроид... това е достатъчно
  • 2 Без подробности

    6 4 Отговор
    Без подробности..., евентуално..., вероятно, статия за чудо и приказ.
  • 3 Дедо ви

    8 3 Отговор
    Eeee, какво толкова? Това аз го имам отдавна на моята Нокиа. Като не иска да запали Дъстъра включвам на помощ батерията на телефона и пали и през зимата при -15 градуса.
  • 4 Йозеф

    17 11 Отговор
    Айфоните от много време не впечатляват нито с дизайн, нито с функционалност, нито с характеристики.

    Коментиран от #14

  • 5 Фактите говорят

    12 10 Отговор
    iPhone (джендър фоне) е телефон за кифли и за хора който искат проста техника защото не могат да работят с по- сложна ... например android е твърде сложен за тях !

    Коментиран от #12

  • 6 Huawei са номер 1

    13 12 Отговор
    Няма нищо по добро от новия Huawei P30
  • 7 Аноним

    9 16 Отговор
    Най доброто е айфон,но са скъпи за повечето хора и те от своя страна ги плюят че не били хубави

    Коментиран от #9

  • 8 Винкел

    11 9 Отговор
    Високото грозде е кисело.
  • 9 Най-доброто им качество е че са скъпи

    5 3 Отговор

    До коментар #7 от "Аноним":

    Това излиза от думите ти. Нали знаеш как се казва на хора, които окачествяват и описват покупките си единствено с високата цена?
  • 10 Йозеф

    7 9 Отговор
    Ползвам Xs max и Note 9. Aйфона едва издържа до вечерта, отделно камерата му изстърча отзад и вече ръбовете и са ожулени. Да не говорим за грозната дупка горе в дисплея. Ноута държи 2 дни, в пъти по-функционален телефон, с повече възможности, със стайлуса е уникален за всякаква работа, пишеш, скицираш и пращаш на мейл. А възможностите на Note за споделяне са безгранични, безкабелно двупосочно зареждане и каквото още се сетиш, ползваш стайлуса като дистанционно.

    Коментиран от #16

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Хандроид

    2 3 Отговор

    До коментар #5 от "Фактите говорят":

    Явно сега навлизаш в техниката, за да мислиш че андроид е по сложен.
  • 13 Bubbles

    4 1 Отговор
    Хихихи пуберчетата седнали да обясняват колко як е айфонЯ дето тате им купил за нова година с кредита дето ся ша го изплаща три години...
  • 14 Rado

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "Йозеф":

    затова други производители наподобяват дизайна на iPhone, най-вече Huawei
  • 15 Tervel bitcoin

    0 0 Отговор
    Абе в iPhone няма никакви иновации от години
    А Huawei пуснаха 40 megapixel камера
  • 16 Не точно

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Йозеф":

    И аз имам точно същите модели ,тъй като приятелката ми даде Самсунга си....искам да ти кажа ,че съм на противоположно мнение,Ноте 9 го ползвам само като си зареждам XS-а,може да се каже ,че ми изпълнява функцията на таблет,тъй като не използваме таблети изобщо.Само телефони и лаптопи.