Last news in Fakti

3 Юни, 2019 11:00 2 334 0

Uber пусна подводно такси

  • uber-
  • такси-
  • подводница-
  • големия бариерен риф-
  • австралия

В Австралия набира популярност нова услуга, която позволява на всички желаещи буквално да се гмурнат в живота в Големия бариерен риф. Както личи от името, подводното такси scUber е част от каталога на компанията за споделени пътувания Uber.

Услугата е изпипана до най-дребните детайли, за да не причинява никакви неудобства на клиентите. Поръчката се прави през приложението Uber и включва превоз с автомобил от дома до крайбрежието, а след това с кораб или хеликоптер до Големия бариерен риф.

От клиента не се изисква нито да разполага с гмуркаческа екипировка, нито да има водолазен опит. Подводната разходка трае един час, след което пътниците се връщат вкъщи по обратния път.

Капка катран в идиличното приключение сипва цената на scUber. Услугата струва $3 000 (€2 685), а броят на местата е ограничен. От Uber обаче са предвидили утешителни награди - две безплатни пътувания за граждани на САЩ, Канада, Великобритания, Франция, Нова Зеландия и Австралия.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА