19 Юни, 2019 16:04 3 766 12

Samsung: Galaxy Fold е готов за пазара

  • samsung-
  • galaxy fold

"Повечето проблеми" с екрана на Galaxy Fold са отстранени и сгъваемият смартфон може да постъпи в продажба, обяви вицепрезидентът на Samsung Display Ким Сон Чхол, цитиран от SamMobile. Стартът на продажбите ще бъде обявен официално съвсем скоро.

Samsung Galxy Fold трябваше да бъде изтеглен временно от пазара заради оплаквания от журналисти, на които бяха предоставени за тестове първите готови образци на устройството. Няколко от изпитателите обявиха, че фолиото, с което е покрит сгъваемият екран, се отлепя. Съобщено бе и за случаи, в които дисплеят просто престава да работи.

Продажбите на Galaxy Fold трябваше да започнат на 26 април на цена $1 980 (€1 768). От Samsung не съобщават никакви подробности за техническото решение на проблема с екрана на сгъваемия смартфон.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бау

    16 1 Отговор
    Местим!
  • 2 Bubbles

    13 1 Отговор
    Ся лихварите ще захлебят яко.
  • 3 СссереМ

    4 41 Отговор
    Само Айфон,корейските и китайските ментарлаци не могат им се опрат на малкия пръст,само простолюдието им се радва,защото ИМАТ БГ МЕНЮ,чуждите езици са им наистина чужди,на село кравите не спийкват.

    Коментиран от #4, #5, #8, #9, #10

  • 4 Анонимен

    19 3 Отговор

    До коментар #3 от "СссереМ":

    А ти дали имаш iPhone или само си мечтаеш
  • 5 Анонимен

    27 4 Отговор

    До коментар #3 от "СссереМ":

    А теб като те гледам си си точно типичен селяндур.. Робуваш на марки, не гледаш какво има под капака, а само ябълката на гърба.. Като повечето к*рви в БГ...
  • 6 Обикновен Бг

    1 3 Отговор
    Doogee s40, 3/32.
  • 7 Huawei са номер 1

    10 3 Отговор
    Huawei mate X е най-добрия сгъваем смартфон и това е факт !
  • 8 ZVIARA

    4 2 Отговор

    До коментар #3 от "СссереМ":

    Ei brached po leko sas tapite si komntari druj Sigi na selo
  • 9 Shadow Fiend

    7 5 Отговор

    До коментар #3 от "СссереМ":

    Ти определено оглавяваш класацията за най тъпия човек във факти беге,наистина не си в час,да ми сравняваш самсунг с епъл е не просто смешно,а жалко...
    Аз имам j 7 2016 от който в момента ти пиша колко просто парче си,и никога няма да го заменя за епъл,с абсолютно затворената иос където всичко ти е огранчено,но е нормално като за ограничени типове какъвто всъщност си...
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Toi112

    3 2 Отговор
    Айфон - iOS с опростен алгоритъм ,съответно по-малко бъгове .Но както знаем всички ,няма нещо опростено с големи възможности,това важи от човека до техниката .
    Всеки използвал Айфон и после минал на примерно Samsung с Android дори от среден клас ,едва ли би се върнал в света на Safari и ограничеността предлагана от Айфон .
    Тези спорове почват много да приличат на онези за Windows и Linux .Колкото и хора да хвалят Linux ,все пак милиарди използват Windows и въпроса не е в цената ,а във възможностите .
  • 12 sdf

    0 0 Отговор
    съмнявам се разумен човек да даде 2200 евро за сгъваем телефон, за това че се сгъва