Last news in Fakti

21 Юни, 2019 15:18 5 972 6

Honda показа в България CB500F

  • honda-
  • cb500f-
  • мотоциклети
Honda показа в България CB500F - 1

Вносителя на Honda у нас представи новото попълнение в моделната си гама CB500F. Този, изцяло нов модел на Honda разчита на двуцилиндров редови четиритактов двигател с водно охлаждане. Работният му обем е 471 см3, а мощността - 48 к.с. Агрегатът работи съвместно с шестстепенна скоростна кутия, а разходът на гориво по заводски данни е 3.4 литра на 100 километра пробег.

Honda показа в България CB500F

Компактните форми и дължина от 2080 мм на този „нейкид“ са особено подходящи за натоварения градски трафик, но и също така доставят истинско удоволствие при извънградска езда. Изключителната ергономичност пък позволява на мотористи с различни ръст и килограми да се чувстват удобно. Новият CB500F е подходящ байк за скоро придобилите категория A2. Цената му у нас е 12 400 лв.

Honda показа в България CB500F


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Азз

    25 1 Отговор
    Да, бива! Хонда
  • 2 Иво

    14 1 Отговор
    Като влезеш в сайта цени има на всички модели но като отидеш на място се оказва че ги нямат налични.разбира се ще ти го доставят след три месеца ако го платиш на сляпо или отидеш в някое село в Германия и го видиш в шоурума им.фен съм на марката но това им е голяма слабост.иначе дилърите са готини и правят каквото могат.

    Коментиран от #4

  • 3 Gogo

    14 1 Отговор
    В началото на 2017 им се обаждах няколко пъти за този мотор и естествено го нямаха имаха по стария с грозния ауспух и без лед фарове.две години и половина по късно са го доставили явно ще излиза нов модел скоро.най вероятно като остарее модела им го дават на промоция.
  • 4 Само споделям мнение

    11 2 Отговор

    До коментар #2 от "Иво":

    Тук рядко се купуват нови мотори защото има евтин Италиянски внос.Миналото лято купих от Дупница скутер Веспа 300 от 2016та на 11000 километра за 7000лева.Същия такъв го имаше нов в шоурума тук за 12500лева.Скутера който взех е много запазен и вече вярвам,че километрите е възможно да са истински защото не даде никакви дефекти.
  • 5 Автомонтьор

    7 2 Отговор
    Абе новото си е ново!Българина е свикнал да обира боклуците на западноевропейците.

    Коментиран от #6

  • 6 Мани бегай

    5 2 Отговор

    До коментар #5 от "Автомонтьор":

    Новото си е ново, ама новото като остарее е по зле от старото старо. Ходих на мотоекспото тази пролет и видях какво представляват, тези мотори са пълна скръб, всичко е от долна нискокачествена пластмаса, че на всичко отгоре и боядисани копчета, та като се износят да побелеят.