21 Юни, 2019 18:17 2 127 2

Масажно кресло с безтегловен режим

  • momoda-
  • xiaomi-
  • масажно кресло

Китайските компании Momoda и Xiaomi пускат в продажба масажно кресло, което обещава несравнимо разпускане след тежкия работен ден или тренировка. Уредът разполага с 6 режима с различни техники за разтривки.

Креслото се регулира според ръста и теглото на човека, като позицията на раменете се определя автоматично. Въз основа на тези данни се настройва движението на специална ролка. На тялото въздействат също топлинни вълни от графенови нагреватели, които ускоряват кръвообращението и затоплят ставите.

Стъпалата, прасците и ръцете се масажират от възглавници, снабдени с вибрационни механизми. Силата на натиска върху различните части на тялото може да се регулира от приложение на смартфона.

Най-интересен обаче е механизмът, който накланя креслото в т.нар. безтегловен режим. Теглото на човека се разпределя максимално равномерно в креслото, при което натоварването върху ставите намалява до такава степен, че се създава усещане за нулева гравитация.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РЗС

    3 7 Отговор
    тия безтегловни кресла са в продажба от години, нищо иновативно
  • 2 mediator37

    8 1 Отговор
    При китайците иновативното винаги е цената.