18 Май, 2012 12:47 3 153 1

Удивителен австрийски електроциклет

  • biiista-
  • hammerschmid maschinenbau-
  • електроциклет

 

Запознайте се с Biiista - електрически байк с потресаващо съвременен дизайн. Този електроциклет е разработен от австрийската компания Hammerschmid Maschinenbau и на практика представлява свеж поглед върху мотоциклетите на бъдещето, като в същото време в него са интегрирани и ретро черти.
 
Предната част, изпълнена в стил Bimota Tesi , включва доста странна кормилна уредба. Тя изглежда като разделена на две части, всяка от които потъва в корпуса на електроциклета. Под този корпус обаче се намира специално зацепващо устройство, което съгласува движенията от двете части на кормилото.
 
За съжаление електроциклетът Biiista не може да се похвали с впечатляващи характеристики. Електромоторът е с мощност 14 к.с. и е способен да ускори байка до 96 км/ч. Батерията обаче е избрана оптимално. Тя е 80-волтова и осигурява автономен пробег от 100 километра.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Атанас Радев

    0 1 Отговор