Last news in Fakti

10 Юли, 2019 14:00, обновена 10 Юли, 2019 13:44 4 789 16

iPhone, който всеки може да си позволи

  • apple-
  • iphone

През септември Apple ще представи три нови модела, които се очаква да бъдат директни наследници на актуалните устройства на технологичния гигант. С други думи това ще бъдат подобрени версии на iPhone XS, iPhone XS Max и iPhone XR.


По-големи промени обаче са предвидени за 2020-та, твърдят анализатори от JP Morgan. Според CNBC пък Apple ще продължи да набляга върху трите се премиум модела, но същевременно ще представи и по-евтин четвърти, който всеки ще може да си позволи.


Apple планира и големи хардуерни подобрения, включително 3D сензорни технологии за задните камери. Това може да се превърне в ексклузивна характеристика на по-големия модел според спекулациите, които се разпространиха из мрежата по-рано тази година.


По-достъпният iPhone най-вероятно ще претърпи програма за намаляване на разходите и съответно едва ли ще бъде оборудван с OLED екран. Това обаче противоречи на предишни доклади, които гласят, че Apple цялостно ще се откажа от LCD дисплеите, започвайки от поколението през 2020-та.


Анализаторите смятат, че по-достъпният iPhone ще бъде с размерите на iPhone 8, макар че за момента не са налице никакви слухове за неговия дизайн. Все пак, устройството може да изглежда като iPhone X, но с намалени рамки, които биха помогнали за увеличаване на екрана в сравнение с оригиналния iPhone 8.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КогатоТелетата

    33 20 Отговор
    Когато хората спрят да се държат като теленца ... т.е. спрат да купуват Айфони ... светът ще стане един по-добър и хубав ) Спрете пропагандните продукти, на който ги плащаме по 5 пъти надценка за да сме перфекционисит. Само природата е перфектна ... ние хората не сме. Справка - ежедневните вести от света.

    Коментиран от #7

  • 2 onq s konq

    20 29 Отговор
    Като не ти стигат стотинките за нещо качествено по-добре не коментирай. Всеки си избира това което му харесва и си плаща за него.

    Коментиран от #3, #5

  • 3 Иванов

    24 4 Отговор

    До коментар #2 от "onq s konq":

    Ти вземи си сложи филтър на беенвету, че вчера карах подире ти и димиш като адмирал Кузнецов!!!
  • 4 Факт

    22 3 Отговор
    Евтината изгнила ябълка ще е с цена 1100 лева !
  • 5 Факт

    18 4 Отговор

    До коментар #2 от "onq s konq":

    Ти нима имаш 3500/5000 лева за телефон който се чупи за ден и губи актуалност ? Съмнявам се че някой изобщо би си купил новите нахапани ябълки !
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Иван

    6 4 Отговор

    До коментар #1 от "КогатоТелетата":

    Явно и телетата прописаха в тоя форум
  • 8 Йозеф

    26 9 Отговор
    Айфоните са надценени боклуци. Самсунг и Хуауей владеят пазара.
  • 9 Bubbles

    10 10 Отговор
    Айфон е първия масов смартфон, това му е предимството и то е огромно предимство, защото хората са овци и когато се появи нещо ново винаги приемат, че фирмата която първа е пуснала дадения продукт е най добрата в съответния бранш, а реално често това не е така, обаче фирмите се въползват от тоя факт и получаваме ефекта - Безполезен телефон с картинка струваща 5 бона.
  • 10 Bill Gates

    13 15 Отговор
    Huawei on the top!
  • 11 оня с двата коня

    5 7 Отговор
    Правилно!Всеки има право на избор според джоба си.Аз друг телефон освен ябълка няма да си купя на този етап.Ще си возя ябълката в BMW с 500 кончета.

    Коментиран от #12

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Тъпа кифла

    4 1 Отговор
    Това че в българия са по хиляда лева а тука ги дават по 100 долара колкото седмичните джобни на едно 13 годишно хлапе, и после гледате инстаграмите на хората и виждате че всички са с айфони и започвате и вие да искате и опирате до 1000та лева и накрая си вземате за 500 самсунг не ви дава основание да плюете марката
  • 14 Ябтлков мус

    3 0 Отговор
    Нека всеки си купи какъвто телефон желае.По-скоро дизелите ,които са в експлоатация у нас са боклуци в много голям процент.Те и хитреците,които се греят на твърдо гориво са проблем.А всички дишаме отрови за съжаление!

    Коментиран от #16

  • 15 Драйвър

    1 0 Отговор
    Хора тука работата е малко"въпрос на вкус"всички марки предлагат едно и също наречено по различен начин и монтирано в различна кутийка,а още древните Римляни са казали ,че за вкусове -не се спори!Всеки харесва различни неща,за това има и 100 марки,всеки да купува каквото му харесва(и може да си позволи естествено)щом пускат нови модели-значи ги купува някой,търговията не е като политиката,там "на пук" неща не се правят,всичко следва търговската логика!
  • 16 Драйвър

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "Ябтлков мус":

    След като дизеловите автомобили са проблема,защо лятото няма задух?Защото циганите и по селата всеки гори кавото му падне,но понеже не може да контролираш печките,най лесно е да прехвълиш вината върху автомобилите!Когато забранят отоплението на твърдо гориво-тогава трябва да забраняват и дизеловите автомобили,а не защото съседа има хубава дизелова кола ,а аз нямам-дай да забраним дизелите;)