17 Юли, 2019 12:59 3 976 1

Умни очила за плуване (ВИДЕО)

  • form-
  • swim goggles
Умни очила за плуване (ВИДЕО) - 1

Плуването е спорт, в който спортистите много трудно могат да следят резултатите си по време на състезанието. Следствие на дълги тренировки те успяват да създадат свой биологичен таймер, за да могат да разпределят силите си, но сега, съвременните технологии могат значително да облекчат този процес.

Умни очила за плуване (ВИДЕО)

Доказателство за това е последният продукт на компанията Form, който представлява умни очила за плувци. Очилата са разработени от Дан Айзенхард, който работи с много водещи плувци. Така се появява продукта, напечен Form Swim Goggles, който разполага с прозрачен дисплей.

Чрез него плувците се информират за показателите си по време на плуването. Миниатюрен борд компютър и дисплей с допълнителна реалност са в основата на умните очила. Те работят с приложение на смартфон, позволяващо на спортиста да анализира данните след това. Цената им ще е около $200, а производството стартира от 7 август. Вижте повече.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 9 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нервен ( разбивача на тролове )

    1 3 Отговор
    разработени от Дан Айзенхард,много ясно ....няма да се казва Олег я