Last news in Fakti

4 Август, 2019 11:31 11 096 12

Google пуска обновения Android Auto

  • google-
  • android

Обновеният Android Auto разполага с нов интерфейс, който улеснява много намирането на приложенията и по-важното - на тези, които използвате най-много. Любимите приложения вече са поставени в най-горния ред на стартовия панел, така че той е почти всичко, от което се нуждаете.


Най-полезното подобрение може би е новата функция при използването на Google Maps. Когато навигационната система се използва, в долната част на екрана се появява контролна лента, чрез която могат да се управляват и други приложения. Така, например ако слушате музика, няма да бъде нужно да излезете от Google Maps, за да смените песента, или пък ако следвате указания за пътя можете лесно да паузирате песента.


Въпреки че някои потребители успяха да получат достъп до новия интерфейс на Android Auto чрез инсталиране на най-новата версия на приложението, а именно 4.5.5928, важно е да знаете, че превключването ще се извърши от страна на сървъра. С други думи, Google ще разпространява ъпдейта постепенно, така че когато дойде време, трябва да видите обновеното приложение в колата си.


Най-често новият Android Auto ще ви преведе през екрана за настройка за първи път, така че се уверете, че сте в режим на паркиране, за да завършите съветника.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 омфг

    19 36 Отговор
    Нестига че са навсякъде тия, а и в колите се наместват вече.
    Каква овца трябва да си да си сложиш гугъл в колата.

    Коментиран от #2

  • 2 Random

    18 14 Отговор

    До коментар #1 от "омфг":

    Че ти с тия селфита и други глупости какво искаш? Света джендъряса, по-важен им е компа в колата отколкото двигателя
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Кукленау

    14 4 Отговор
    Следят ви
  • 5 Гошо

    4 11 Отговор
    Можеше да напишете кога ще достъпно приложението в българия.

    Коментиран от #10

  • 6 Илко

    13 0 Отговор
    Е България е забранен андроид ауто, няма го в гугъл плей

    Коментиран от #8

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Блекмарт

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Илко":

    Свали си го от блекмарт
  • 9 Статус Лайн

    2 0 Отговор
    Че това със статус бара е измислено преди 100 години, сега Гугъл само го прилагат! Всичкото Уиндоус го има...
  • 10 Гледа Лошо

    4 1 Отговор

    До коментар #5 от "Гошо":

    Поне пиши България с главна буква, отродник!
  • 11 АзАз

    2 0 Отговор
    Android Auto не е официално достъпен в България, но работи отлично тук, ако го инсталираш на телефона си (за това начини има много). За полезността му в автомобил е спорно да се каже. Доста е "постен" и орязан, а и заради някакви тъпи секюрити причини на практика е почти неизползваем. Въпреки това има един огромен плюс и това е факта, че можеш да използваш Google Maps и най - вече Waze за да шофираш. Втората от картите ти показва не само камерите и другите опасности по пътя, а и къде ченгетата са направили засада и стоят на хранилка. Предупреждава те високо и намаляваш до ограничението (което също ти показва). Особено полезно е на онези 40 км от нашата прекрасна магистрала Тракия на които ограничението е 90 км/ч, защото средната лента е вече мармалад...
  • 12 Георги

    0 0 Отговор
    https://m.youtube.com/watch?v=ulGnRB3uhNw&t=27s