Last news in Fakti

15 Август, 2019 15:31 2 885 1

Умна джаджа за хора със заседнал начин на живот

  • massager g2-
  • xiaomi
Умна джаджа за хора със заседнал начин на живот - 1

Иновацията е дело на китайците от Xiaomi и е особено подходяща за пътници на дълги разстояния и хора със заседнал начин на живот. Принципът на работа на устройството е нискочестотна пулсация, която симулира три масажни техники: акупунктура, ролков масаж и т.нар гваш.

Умна джаджа за хора със заседнал начин на живот

Има и комбиниран режим за масаж, както и имитация на горещ компрес (нагряване на устройството до 43 градуса по Целзий), което ви позволява бързо да се затоплите в студените дни.

Умна джаджа за хора със заседнал начин на живот

Теглото на устройството е само 190 грама: изобщо не натоварва шията. Massager G2 има минималистичен и стилен дизайн. Иновацията е и стилна на вид, което я прави подходяща и за използване на обществени места (например в транспорта).


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Антиелектрика

    5 3 Отговор
    Аз знете по принцип ток не използвам, ама като го видях това и си го купих. Жалко че ми влезе някъде отзад и от тогава няма намиране пущината. Кой ли не го търси ама не и не! За колежките казвам - връзвайте ги с въженце или синджирче тия неща че после който и да рови няма да го намери!