1 Септември, 2019 11:30 5 091 8

Harley-Davidson за $650

  • harley-davidson-
  • irone12-
  • irone16-
  • електрически мотоциклет

Подплашено от спадащите продажби и настъпващите промени на мотоциклетния пазар, миналата година ръководството на Harley-Davidson обяви сериозно обновяване и разширяване на моделната гама. Основната заявена цел бе привличане на нови клиенти от всички възрасти, включително и деца.

През март Harley-Davidson купи производителя на детски електрически байкове StayCyc и вече предлага два модела за най-малките. IRONe12 и IRONe16 се различават по размера на колелата и мощността.

Двата електрически мотоциклета имат три режима на работа, които се настройват от родителя. В тренировъчния максималната скорост е ограничена на 8 км/ч, в стандартния - 12, а в експертния - между 14 и 17 в зависимост от версията. Батерията се зарежда за половин-един час.

Harley-Davidson IRONe12 е предназначен за деца на възраст 3-5 години. Тежи около 7 кг, а седалката е на височина 33 см. IRONe16 е за млади моторджии на 5-7 г., тежи 8.6 кг, височината на седалката достига 43 см.

Американският производител на мотоциклети вече приема поръчки за двата детски електроциклета. IRONe12 струва $649 (€585), а "шестнайсетицата" - $699 (€630).


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 карчи

    18 1 Отговор
    Браво, така се изгражда лоялност, към марката ! Зарибяват ги от малки и като пораснат голяма част от тях остават фенове и клиенти на марката !

    Коментиран от #7

  • 2 тъпня

    12 6 Отговор
    Дизелов вариант няма ли да пускат за България. Тези много трудно се зареждат.
  • 3 незнайко

    7 2 Отговор
    Хората се развиват а нашия сгъваем БАЛКАН тъпче на едно място ! Толкова е лесно да се сложи електродвигател с управление и една батерия ! Сега има много елементи и сръчен и умен човек може да го изработи сам на много по ниска цена ! НЯМА ДА Е МАРКОВ, НО ЩЕ РАБОТИ ПО СЪЩИЯ НАЧИН !!!

    Коментиран от #8

  • 4 Bubbles

    7 1 Отговор
    БАЙКОВЕ?
    АЛОООООО Какво й е думчката ВЕЛОСИПЕД БРЯ?

    Коментиран от #6

  • 5 Boxer 3.0

    3 0 Отговор
    Марката има право да експериментира, а пазарът ще си покаже какво иска.

    Батерията ми се струва, че е на много уязвимо място. Защо не е интегрирана в рамката?
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Tate

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "карчи":

    А всъщност Харлито е голям ,тежък ,шумен и не много ефективен "КОМПРЕСОР"с 1600 кубика и "гордите"80 коня !
  • 8 Гост

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "незнайко":

    В Монтана се сглобяват електрички отдавна