13 Септември, 2019 15:03 4 562 6

VW Transporter T7 няма да е "зелен"

  • volkswagen-
  • transporter-
  • t7

Volkswagen привършва рестайлинг версията на своето комерсиално семейство от микробуси, която е с индекс 6.1 и трескаво се готви за появата на новото, седмо поколение на своя ван Transporter.

Междувременно VW смени дизайна на автомобилите си, а новият Transporter T7 ще се появи на бял свят през 2021 година. Измененията ще засегнат и Т7-ицата, като тя ще разполага с новите фарове и емблема на марката, ще е с различни пропорции и с по-дълъг преден капак.

Микробусът ще е и с визия, доближаваща го до леките автомобили. Цялата тази информация е предоставена на портала Motor1 от високопоставен анонимен източник от компанията, въз основа на която те правят рендер на модела. Какво ще се крие под тази обвивка пък разказва шефа на Volkswagen Commercial Vehicles Томас Седран.

Според неговите думи Transporter T7 ще запази двигателите си с вътрешно горене, като ще са налични, както бензинови, така и дизелови мотори. Ще е налична обаче и хибридна версия, но към момента не се предвижда изцяло електрически вариант. Година след появата на VW T7 на пазара ще се появи сериен ID.Buzz, който ще разчита изцяло на ток.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Random

    17 6 Отговор
    Че кое им е зеленото на електричките? Може би това че само някой напушен би ги препочел?
  • 2 Голям Слон

    14 1 Отговор
    Направят ли го зелен този Т7, основното население на Германие ще прати ходжа на VW и ще бойкотира покупката на модела. Е, освен ако Меркел не им отпусне още 10 дена платен отпуск допълнително. По пет ден в посока повече пътуване до родината :-)))
  • 3 От кухнята

    1 2 Отговор
    Хибрида на Т7 се прави от ABT студио.
    Големи са ..
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 30 Години Боклуци

    2 8 Отговор
    VW винаги са правили скапани бусове, транспортерите са боклуци, а този 6.1 е като този Додж отпреди 30г - https://en.wikipedia.org/wiki/Dodge_Ram_van
  • 6 Vw T4

    2 1 Отговор
    Явно никога не използвал бус от Т-серията на VW.