Last news in Fakti

17 Септември, 2019 10:37 6 787 11

Нова услуга за собствениците на Opel-и

  • opel-
  • сервизи-
  • mydigitalservice
Нова услуга за собствениците на Opel-и - 1

Благодарение на новата безплатната услуга на Opel „myDigitalService“, собствениците на автомобили от германската марка вече могат винаги да знаят какво точно се случва, след като оставят колата си в сервизен център на Opel. Сервизните дейности, извършвани по автомобила от участващите в програмата партньори на Opel са винаги видими и лесноразбираеми за клиента.

Всяка от стъпките в сервизната дейност - „Приемане“, „Приключване на огледа“, „Сервизиране“ и „Готовност за предаване на клиента“, се придружава от известие до клиента, така че той да разполага с пълна прозрачност по всяко време - когато и където пожелае. След като прегледът или ремонтът приключат, собствениците ще бъдат информирани кога могат да вземат обратно готовия си автомобил.

Механиците могат да документират откритите непредвидени проблеми с видеоклип или снимки – например в случаите, в които се налага смяна на износени гуми или на спирачни накладки. При това до собствениците се изпраща персонализирана връзка (линк) чрез текстово съобщение или по електронна поща. По този начин те могат да изтеглят снимките или видеоклипа, както и да получат оценка на разходите по съответния ремонт.

На основата на тази информация клиентът може да прецени и да реши сам кои от сервизните дейности да бъдат извършени. Ремонтите могат да бъдат поръчани или отказани онлайн, като клиентът разполага с пълен контрол върху разходите през целия период на престоя на автомобила в сервиза. Освен това, всички документи и материали за извършените сервизни дейности са налице в цифрова форма.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фред

    23 1 Отговор
    Имам вектра 1.6 на газ, 91-ва година. Сега трябва да сменям маслото и накладките и ще пробвам новата услуга.

    Коментиран от #6

  • 2 руското торпедо

    13 1 Отговор
    Опел от 1949 година не е германска марка.

    Коментиран от #9

  • 3 Перник

    9 6 Отговор
    Аз си помислих,че предлагат безплатно кърпене и боядисване след смяна на маслото в сервиз.
  • 4 Алфа Вълкът

    22 3 Отговор
    От личен опит ще кажа какво се случва в сервизните центрове на опел. Вдигат ти колата на стенд за три дни и те викат да си я прибереш за 400лв!

    Коментиран от #5

  • 5 Този

    17 0 Отговор

    До коментар #4 от "Алфа Вълкът":

    Същата работа колегаа. Тойота рав 4 на 100 хиляди я вкарвам за смяна на ангренаж и на 110 блокира. Разбира се след гаранционния период. Причината е скъсания несменен ремък. Ходи после доказвай че нямаш сестра или че не са ти сменили ремъка

    Коментиран от #11

  • 6 Гошо

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Фред":

    Доста смело от ваша страна!
  • 7 Емил Старев

    0 2 Отговор
    Само да споделя, че платфромата с мобилните приложения на АвтоИконом е от 2 години на пазара в България и е мин с 5 години пред това..."нещо"...от Опел ;)
  • 8 Емил Старев

    0 2 Отговор
    Само да споделя, че платформата с мобилните приложения на АвтоИконом е от 2 години на пазара в България и е мин с 5 години пред това..."нещо"...от Опел ;)
  • 9 Shagrath

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "руското торпедо":

    Oт 1929.
  • 10 Xa xa xa

    1 1 Отговор
    За гръцката полиция навремето имаха астри гси 97ма ....еххх ако набарам 1 велика машина с ХЕто начупех 335ца .... бегайте с тия нови тоалетни
  • 11 gvdff

    4 0 Отговор

    До коментар #5 от "Този":

    Има доста истории с подобен характер. Тази услуга била прозрачна, ами нее ее. Искаме да гледаме в реално време на камери от няколко ъгъла какво точно правят с колата ни.