Last news in Fakti

18 Септември, 2019 14:19 6 231 22

Първи снимки на телевизора на Huawei

  • huawei-
  • smart screen-
  • телевизор

Сайтът Slashleaks публикува първите изображения на все още необявен умен телевизор на Huawei. За устройството все още не се знае почти нищо, освен че ще има прибираща се камера.

На вътрешния китайски пазар вече се продава Vision на дъщерната марка Honor. Това означава, че Huawei най-вероятно ще се продава в цял свят.

Телевизорът, който най-вероятно ще получи името Huawei Smart Screen. Под него на сайта Bluetooth Special Interest Group фигурират пет умни устройства на китайската компания.

Всички те ще работят с графичен потребителски интерфейс EMUI HomeVision, базиран на HarmonyOS. Телевизорът на Huawei ще бъде представен заедно със смартфоните от серията Mate 30 на 19 септември.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Леле къв уникален

    24 17 Отговор
    телевизор. И правоъгълен дори

    Коментиран от #17

  • 2 Шабаев

    36 14 Отговор
    А,, великите" хамериканци кога ще произведат и те телевизор?

    Коментиран от #3, #5

  • 3 Borislav Popov

    17 32 Отговор

    До коментар #2 от "Шабаев":

    А тойти най-великитщ рушняци кога ще произведат надежден автомобил? А пералня? А самолет? А хладилник? А телефон? А ракета? А ТЕЛЕВИЗОР???

    Коментиран от #16, #21

  • 4 Huawei са номер 1

    43 11 Отговор
    Huawei са номер едно и това е факта !!!!!

    Коментиран от #7

  • 5 до Шебеков

    16 20 Отговор

    До коментар #2 от "Шабаев":

    Ти ги мани хамериканците ами кажи коги твойте господари расия ще направят телевизор или смартфон ?

    Коментиран от #11

  • 6 Huawei са номер 1 ФАКТ

    28 5 Отговор
    На 19 септември ) утре ! Ще е премиерата на най добрия , мощен и върховен смартфон за 2019 ... Huawei Mate 30 Pro 5G

    Коментиран от #9

  • 7 гост

    26 3 Отговор

    До коментар #4 от "Huawei са номер 1":

    Просто натискат изключително много с евтини, качествени и красиви електроники, за да завладеят пазарите. В САЩ успяха да ги спрат само с изфабрикувани обвинения за кибер-сигурност, друг начин няма.

    Коментиран от #8, #10

  • 8 Threadripper 2990wx

    23 0 Отговор

    До коментар #7 от "гост":

    Единствените конкуренти на Huawei са Samsung и те имат най голяма полза от забраните То нещата са ясни !
  • 9 гост

    4 29 Отговор

    До коментар #6 от "Huawei са номер 1 ФАКТ":

    На 19 септември (утре) ще е най-големия провал на китайците откакто американците ги освободиха от японците (щото и това си "забравил" ) !!! Тоя кютук дето ще пускат БЕЗ ПОДДРЪЖКА на Гугъл и всичко свързано с него няма да продаде извън Китай даже колкото да си плати разноса , да не говорим за друго !!

    Коментиран от #12, #13, #14, #15, #18, #22

  • 10 Threadripper 2990wx

    17 2 Отговор

    До коментар #7 от "гост":

    На света има едва няколко техно гиганти и те са TSMC , Samsung , Huawei , INTEL , AMD , Qualcomm .... те са по могъщи от държавите И забраните си ги определят те !
  • 11 параметър

    13 1 Отговор

    До коментар #5 от "до Шебеков":

    Когато са правили ти не си бил зплануван още
  • 12 Threadripper 2990wx Trinitas 2002

    18 4 Отговор

    До коментар #9 от "гост":

    Очевидно новини не четеш ! Но ти е простено нека ти обясня защото аз разбирам най много Huawei и Google заедно разработиха наследника на android / fuchsia) и Huawei имат над 35% от авторските права над нея ! През това време разработиха негова олекотена реплика на име Harmony OS която с лекота бе трансформирана в OS за смартфони и ще подържа над 5 милиона приложения в близката година
    Mate 30 ще излезе с чиста версия на Android 10 без приложенията на Google но с фирмения интерфейс 10 ) тоест в началото на 2020 ще се получи актуализация с нов вариант на магазин за приложения за Huawei
  • 13 Threadripper 2990wx Trinitas

    13 4 Отговор

    До коментар #9 от "гост":

    Много ще ми е интересно да видя коментарите когато през 2022 Google обяват че спират Android и го заменят с Fucushia ще е същото като в момента с Huawei ....просто те изпреварват събитията и ще са подготвени много по добре
  • 14 Threadripper 2990wx Trinitas

    13 3 Отговор

    До коментар #9 от "гост":

    Много ще ми е интересно да видя коментарите когато през 2022 Google обяват че спират Android и го заменят с Fucushia ще е същото като в момента с Huawei ....просто те изпреварват събитията и ще са подготвени много по добре
  • 15 Последния софиянец

    11 4 Отговор

    До коментар #9 от "гост":

    Китайците бяха освободени от руснаците. Докато американците се мъчеха да превземат островчето Окинава, руската армия прегази цял Китай и разби японските армии.

    Коментиран от #19

  • 16 MRAZ

    13 4 Отговор

    До коментар #3 от "Borislav Popov":

    Хладилниците им Мраз още работят
  • 17 Адолфо Хит

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "Леле къв уникален":

    Явно ти си очаквал... телевизоро зигзаго? Може би у вазе имаш такъв?Неееее, твоят ще да е... кръгъл, като... ТЕБ?
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 -...-

    2 1 Отговор

    До коментар #15 от "Последния софиянец":

    Те/янките/ затова пуснаха бомбите. А, за телевизора .... ''За устройството все още не се знае почти нищо, освен че ще има прибираща се камера.'' :-)
  • 20 Julio

    6 11 Отговор
    След като наводни пазара с кичозни и евтини дистанционни, незнайно защо наречени смартфони, хухавел най-накрая ще пуснат и телевизора за въпросните дистанционни. Да се надяваме че телевизорът ще пали за приемливото време от 10 минути и ще възпроизвежда движещи се картинки а не слайд-шоу... Все пак е "умен"...
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Заблудени те овце

    1 2 Отговор

    До коментар #9 от "гост":

    Тъпа Евро атлантическа мишко, забележи какво се случва в сатанинската Америка, пазара на държавни облигации с леквидност се срива процента е стигна 10невиждан дори на луната, шистовия газ свършва и дупките от трилиони трябва да се покриват, затова е диверсията при саудитите, твоята любима Америка ще се разпадне на щат чета 70%пълни с негри, латимуси и хора мисли що че земята е плоска. Няма как да изтребеш коренното население на този континент да водиш войни навсякаде по света и да не те накажат, затова си изкарали главата от задника и се огледа.