Last news in Fakti

14 Октомври, 2019 12:02 3 483 5

Вижте как 15-годишна управлява косачка (ВИДЕО)

  • косачка-
  • майсторско управление
Вижте как 15-годишна управлява косачка (ВИДЕО) - 1

Едва ли има съмнение, че в двора на тази млада състезателка тревата винаги е перфектно подрязана. Във видеото по-долу ще видите, че такъв тромав и бавен на пръв поглед механизъм, какъвто е косачката за трева, в умели ръце може да се превърне в истински спортен автомобил.

Особено, ако това са ръцете на 15-годишната Джуди Хостелър, която на събитието на производителя на косачки за трева Walker Mowers изненада публиката с уменията си и постави рекорд за преминаване на пистата.

Специално нестандартната надпревара на екзотични превозни средства е изградена трудна и доста тясна писта. Участниците са длъжни не само да преодолеят целия маршрут без произшествия, но и да съберат жълтите знаменца, поставени на различни места на пистата. Джуди майсторски изпълнява задачата за 39 секунди. Вижте.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ал та фанах Атаопънах

    15 3 Отговор
    Джуди едикояси да дойде в Самуилово да види как 13 годишни карат трактори МТЗ, без климатик, без хидравлика.

    Коментиран от #5

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Алфа Вълкът

    2 1 Отговор
    С пияното колело е много трудно, дааа!
  • 4 гост

    8 0 Отговор
    Машина, браво.
  • 5 някой си

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ал та фанах Атаопънах":

    Те това цял живот ще го правят тези 13 годишни за съжаление Аз също съм от село в района ви . но отдавна живея в САЩ. И децата ми не карат трактори и косачки ! А на момичето браво !