5 Ноември, 2019 17:46 3 656 4

Photoshop в камерата на смартфона (ВИДЕО)

  • adobe-
  • photoshop-
  • приложение-
  • photoshop camera

Американската софтуерна компания Adobe представи приложение за автоматична обработка на фотографии, заснети със смартфони с операционна система Android и iOS. Photoshop Camera предлага готови филтри и стилове, които се прилагат още с включването на камерата.

За разлика от настолната версия на Photoshop мобилното приложение върши всичко напълно автоматизирано. Снимките се обработват невронна мрежа, която може да отделя фона и да го заменя с друг. Ефектите се прилагат при самото заснемане, а не след това.

От Adobe са разработили за Photoshop Camera множество готови филтри, създадени по идея на различни знаменитости. В стартовия пакет вече има стилове, предложени от нашумялата певица Били Айлиш. Приложението излиза догодина.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Xiaomi mi mix ALPHA

    11 5 Отговор
    Днес Xiaomi представиха Note 10 (mix cc9 pro) с 108 MP камера и общо 8 сензора ! На цена от 499 долара !

    Коментиран от #2, #3, #4

  • 2 Бухахахахахха

    2 5 Отговор

    До коментар #1 от "Xiaomi mi mix ALPHA":

    И батерия караща няколко часа.Не мерси.Бухахахаха
  • 3 Този

    0 3 Отговор

    До коментар #1 от "Xiaomi mi mix ALPHA":

    И забрави да кажеш че това е цената за китайската версия, която е за вътрешния пазар. А че до европа ще стигне на цена от поне 1000 евро мисля че ти е известно. Ако въобще ще се предлага на европейския пазар.
  • 4 Този

    0 6 Отговор

    До коментар #1 от "Xiaomi mi mix ALPHA":

    И 108 MP камера с кофти леща ще прави кофти снимки по 300-400 mb. А като вземем предвид паметта на телефона, то тя ще побира 20-30 снимки или видео от 2-3 мин. МНОГО ЯКА ТЕХНОЛОГИЯЯЯ. ИЗБИХА РИБАТА КИТАЙЦИТЕ... ХАХАХАХАХАХ