Last news in Fakti

26 Юни, 2012 13:16 2 217 2

Таблетът Google Nexus 7 ще струва $199

  • google-
  • nexus-
  • asus

 

По все още непотвърдена информация, идваща от австралийското подразделение на Gizmodo, става ясно, че устройство под название Nexus 7, разработено от Asus ще бъде анонсирано съвсем скоро. Очаква се премиерата да се състои по време на предстоящата конференция Google I/O. 
 
Google Nexus 7 ще представлява таблет със седеминчов екран и четириядрен процесор NVIDIA Tegra 3. Последният е с тактова честота 1.3 гигахерца. Таблетът ще работи с новата операционна система Android Jelly Bean, благодарение на която се очаква да е много бърз.
 
Дисплеят ще е с матрица IPS и резолюция 1280 x 800 пиксела. Още от характеристиките на таблета включват един гигабайт RAM и осем или шестнайсет гигабайта вградена памет. Батерията ще издържа девет часа, а цените ще са $199 и $249 за версиите с 8 и 16 ГБ, съответно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 BULSACK

    1 0 Отговор
    В БГ храната,тока,водата и всичко друго са мнoгoкратно по-скъпи от тези в европа и останалия свят. ще видим и това на колко ще се продава...
  • 2 Адекватен

    0 0 Отговор
    Глупости :D храните и всичко за първа нужда са много по-евтини от европа.. точно за това и заплатите са ни по-малки.. стига ревали егати хората сте само пищите дори и без да знаете какво се случва.. 400 лева според мен ще му е цената на този с 8 ГБ.